Την ώρα που η Εθνική Ελλάδας δίνει τη δική της «μάχη» κόντρα στη Δανία, ο ΠΑΟΚ μαζί με τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ απέστειλαν εκπροσώπους στα κεντρικά γραφεία της UEFA στη Νιόν ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε ως κύριο στόχο την οριστικοποίηση των επιχειρησιακών σχεδίων για τις διοργανώσεις της UEFA πριν από την επίσημη έναρξη της φάσης των ομίλων. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της UEFA, αντιπρόσωποι από όλες τις 108 ομάδες που θα συμμετάσχουν στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις συγκεντρώθηκαν στο «Σπίτι του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου» στη Νιόν, προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια σειρά από ενημερώσεις, συναντήσεις και συνεδριάσεις.
⚽ From Monaco to Switzerland!
⬇️ We were delighted to invite all 108 qualified clubs to our men’s club competition league phase meetings at UEFA HQ, ahead of the season kick-off. pic.twitter.com/Gy7XCW5TEq
— UEFA (@UEFA) September 4, 2025
Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, οι εκπρόσωποι των συλλόγων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να συνεννοηθούν για μια σειρά από κρίσιμα θέματα που αφορούν τη διοργάνωση των αγώνων, την αναβάθμιση των υποδομών, τις διαδικασίες και τις πολιτικές της UEFA, καθώς και τη συνεργασία μεταξύ των συλλόγων και της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής κοινότητας.
«Μετά τον ενθουσιασμό λόγω των κληρώσεων της περασμένης εβδομάδας στο Μονακό, εκπρόσωποι και των 108 συμμετεχόντων συλλόγων συγκεντρώθηκαν στο Σπίτι του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου στη Νιόν για να οριστικοποιήσουν τα επιχειρησιακά σχέδια ενόψει της έναρξης στις 16 Σεπτεμβρίου. Η στενή συνεργασία με τους συλλόγους είναι το κλειδί για την παροχή διοργανώσεων παγκόσμιας κλάσης. Μέσω μιας σειράς ενημερώσεων, συναντήσεων και συνεδριών, οι εκπρόσωποι των συλλόγων απέκτησαν γνώσεις και συνεννοήθηκαν για μια σειρά από κρίσιμα θέματα. Παράλληλα, απόλαυσαν ευκαιρίες δικτύωσης για την ενίσχυση ενός ισχυρού δεσμού μεταξύ της ευρωπαϊκής κοινότητας συλλόγων», αναφερόταν στην ενημέρωση της UEFA μεταξύ άλλων.