Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ κι αρκετές ημέρες, ο Αριστοτέλης Μυστακίδης έχει εκφράσει την πρόθεσή του για την εξαγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με στόχο να επαναφέρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ. Όσον αφορά στις εξελίξεις, αυτές «τρέχουν» με την υπόθεση να έχει προχωρήσει αρκετά. Η πλευρά Μυστακίδη χθες Δευτέρα (8/9) το πήγε ένα βήμα παρακάτω, καθώς απέστειλε το έγγραφο εμπιστευτικότητας στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, έχοντας προσθέσει κάποιες διορθώσεις εντός αυτού.
Πλέον, αναμένονται οι υπογραφές από τα μέλη της διοίκησης και στη συνέχεια να αποσταλεί το «letter of intent» προκειμένου να προχωρήσει το θέμα στο επόμενο στάδιο που είναι ο οικονομικός έλεγχος, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πρέπει να τονιστεί πως αυτές τις ημέρες γίνονται κάποιες τυπικές ανταλλαγές εγγραφών από τις δύο πλευρές.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ δεν έχει προχωρήσει, καθώς δεν μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση.