Σε υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και τον Δημήτρη Χατσίδη να καλούνται μεταξύ άλλων για αγώνες των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων σε διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες.
Αναφορικά με τον αρχηγό του Δικεφάλου και έναν εκ των πολυτιμότερων παικτών του ρόστερ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, συμπεριλήφθηκε στις επιλογές της εθνικής Σερβίας για τις αναμετρήσεις με Λετονία (σ.σ εκτός έδρας νίκη της Σερβίας με 1-0) και Αγγλία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα κρίσιμα παιχνίδια στην προσπάθεια των «πλάβι» να εξασφαλίσουν ένα από τα εισιτήρια για την τελική φάση της διοργάνωσης, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό και το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα να τίθεται αντιμέτωπο τη σημερινή μέρα με την Αγγλία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Προκριματικών του Μουντιάλ.
Την ίδια στιγμή, ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χατσίδης, έλαβε κλήση από την Εθνική Ελπίδων (Κ21) της Ελλάδας για την πρεμιέρα της στα προκριματικά του EURO U21 2027. Η ελληνική ομάδα ξεκινά την πορεία της στον όμιλο με εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μάλτα, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου. Ο στόχος είναι η πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, με το ελληνικό σύνολο να στοχεύει σε μια θετική αρχή στη διοργάνωση.
Η Ελλάδα έχει κληρωθεί στον 7ο προκριματικό όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσει τις:
- Γερμανία
- Γεωργία
- Βόρεια Ιρλανδία
- Λετονία
- Μάλτα
Αφορμή δοθείσης από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έστειλε καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές της με χαρακτηριστική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα που διατηρεί, αναμένοντας συνάμα την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενσωματωθούν στον κύκλο προετοιμασίας της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.
Δείτε παρακάτω την επίσημη ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά την οποία στέλνει τη θετική της σκέψη στους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Δημήτρη Χατσίδη:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.