Ως είθισται ο ΑΣ ΠΑΟΚ απέστειλε τις θετικές του σκέψεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου πριν από αγωνιστική του υποχρέωση, με το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου να προσθέτει ακόμη μία διοργάνωση στο καλεντάρι του για τη φετινή σεζόν, δεδομένου πως τίθεται αντιμέτωπο με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος.
Αναλυτικότερα όσα σημειώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του ο ΑΣ ΠΑΟΚ:
«Για την 1η αγωνιστική του League Stage του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Βοιωτία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30, τον Λεβαδειακό.
Ο Δικέφαλος ξεκινά τις υποχρεώσεις του και στο Κύπελλο, έχοντας ως στόχο την εκκίνηση με το… δεξί, σε αυτό το απαιτητικό και νέο φορμάτ της διοργάνωσης.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα έχουν στο πλευρό τους και τον Κόσμο τους, καλούνται να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο, επιστρέφοντας με τους τρεις βαθμούς της νίκης».