Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Αντώνη Τσιφτσή να επιστρατεύεται στο δεύτερο μέρος, λόγω του τραυματισμού του Γίρι Παβλένκα, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, κι αναμένεται την Τρίτη (7/10), να υποβληθεί σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Ο Έλληνας πορτιέρε μίλησε για τη νίκη στο ντέρμπι και τη δική του εμφάνιση, λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την ανατροπή, τη νίκη και το πόσο σημαντική είναι αυτή για την ομάδα:
«Θέλαμε πολύ το παιχνίδι, πιο πολύ για ψυχολογική υποστήριξη γιατί αγωνιστικά δεν θεωρώ ότι ήμασταν άσχημοι, απλά δεν καταφέρναμε να σκοράρουμε. Και στο παιχνίδι με τη Θέλτα είχαμε αρκετές ευκαιρίες να βάλουμε γκολ. Όλοι μαζί είχαμε μιλήσει και πριν το ματς και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και είπαμε ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα, να μπούμε στο γήπεδο και να φύγουμε… άδειοι, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε πίσω αυτό που μας αξίζει.
Είναι πάρα πολύ σημαντική νίκη γιατί ήρθε σε ένα ντέρμπι. Κερδίσαμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα θα είμαστε πολύ καλύτεροι.Έχουμε τη διακοπή να ηρεμήσουμε σαν ομάδα. Φυσικά, συνεχίζουμε τις προπονήσεις, δεν σταματάμε. Και η νίκη, σε ένα τέτοιο παιχνίδι, θεωρώ ότι είναι πάντα ένα τεράστιο boost για τη δύσκολη συνέχεια. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι».
Για την στιγμή που έμαθε ότι πρέπει να περάσει στον αγωνιστικό χώρο:
«Μπήκα στα αποδυτήρια, μιλήσαμε με τα παιδιά. Πηγαίνοντας, μου είπανε: ‘Ετοιμάσου γιατί κάτι έπαθε ο Γίρι’. Περαστικά πρώτα απ’ όλα, δεν ξέρω καν τι έπαθε. Δεν μιλήσαμε γι’ αυτό. Ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και αυτό κάνω πάντα. Ακόμα και όταν ήμουν τρίτος, ήμουν πάντοτε συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Βγήκαμε έξω, κάναμε ζέσταμα και ήμουν έτοιμος».