Την καλύτερη ενέργεια για τον μήνα Σεπτέμβριο ψάχνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Γίρι Παβλένκα και τον Μαγκομέντ Οζντόεφ να διεκδικούν το βραβείο.
Ο Τσέχος γκολκίπερ βάζει μάλιστα διπλή υποψηφιότητα, χάρις τις δύο εκπληκτικές αποκρούσεις του κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αστέρα Τρίπολης.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:
«Δύο αποκρούσεις, μία μονή και μία διπλή κι ένα τάκλιν-ασίστ μπαίνουν στη μάχη για το PAOK TV Play of the Month Σεπτεμβρίου. O λόγος σε εσάς για να βρούμε τον τελικό νικητή.
Πρώτος «μονομάχος» ο Μαγκομέντ Οζντόεφ . Ο Ρώσος μέσος στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο πίεσε ψηλά, έκανε ένα τάκλιν, κλέβοντας τη μπάλα και παράλληλα μοιράζοντας ασίστ στον Δημήτρη Πέλκα , ο οποίος πλάσαρε για το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου.
Ο Οζντόεφ για να κατακτήσει το βραβείο θα πρέπει να νικήσει τον Γίρι Παβλένκα , ο οποίος μάλιστα κατεβαίνει με δύο υποψηφιότητες. Αρχικά για την απίθανη επέμβαση που έκανε στο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο 63ο λεπτό σε σουτ του Αντράντε μέσα από τη μικρή περιοχή.
Η δεύτερη υποψηφιότητα έρχεται από το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο Τσέχος τερματοφύλακας σταμάτησε κεφαλιά του Μακέντα από μικρή απόσταση, ενώ έβγαλε με τη βοήθεια και του δοκαριού ένα δυνατό σουτ του Μουνιόθ».