inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

«Οι καλύτεροι του ομίλου»

inpaok
17.09.2013 14:41
Share
SHARE

Με αφορμή την έναρξη των ομίλων του Europa League, o Λούκας Πέρεθ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Goal μιλώντας για τον εαυτό του αλλά και την ομάδα η οποία θεωρεί πως μπορεί να περάσει ως πρώτη στην επόμενη φάση του θεσμού.

Αναλυτικά:

-Πως κυλούν οι πρώτοι σου μήνες στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη;

“Όλα καλά! Ήταν μια αλλαγή στη καριέρα μου που την ήθελα και τη περίμενα, ακόμα και από αυτή τη πλευρά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί”.

-Το 2011 γνωρίστηκες με τον ΠΑΟΚ, το 2012 μιλήσατε αλλά μείνατε εκεί, το 2013 ήρθε η μεταγραφή, το 2014, τι;

“Αγώνες, μάχες, νίκες με τον ΠΑΟΚ, και ελπίζω να μπορέσουμε να έχουμε φτάσει στους στόχους που έχουμε θέσει που είναι υψηλοί”.

-Λβιβ, Κίεβο, ή Θεσσαλονίκη;

“Θεσσαλονίκη. Έχω λίγο καιρό εδώ , αλλά, ήλιος, φίλε μου, ήλιος…”.

-Πως ήταν πέρυσι τα πράγματα για σένα;

“Όχι εύκολα. Έγιναν πολλά με την ομάδα μου, με την ομάδα στην οποία πήγα για κάποιους μήνες δανεικός… Πολλά. Θέλω να τα αφήσω πίσω μου. Για μένα όλα αυτά είναι ένα μάθημα, δε τα ξεχνάω, αλλά τα αφήνω πίσω μου και σκέφτομαι το αύριο, το αύριο ως παίκτης του ΠΑΟΚ”.

-Αυτό το “αύριο” που λες, φέρνει τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ. Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι πως αυτό ήρθε μέσα από έναν… αποκλεισμό.

“Όντως, και αυτό δεν άρεσε σε κανένα από εμάς. Κάναμε αρκετή προσπάθεια αλλά αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετή. Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα παίζαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά… Ελπίζω ότι στο μέλλον, θα το καταφέρουμε”.

-Με μια λέξη, πως θα περιέγραφες τους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

“Δύσκολη ερώτηση… Δύναμη. Δύναμη υπέρ σου, δύναμη εναντίον του αντιπάλου. Έχω παίξει αντίπαλος εδώ, με το γήπεδο γεμάτο, και ξέρω τι σας λέω. Δεν είναι εύκολο να μη τους ακούς αν είσαι αντίπαλος…”.

-Και αυτή η δύναμη έλειπε στα δυο Ευρωπαϊκά παιχνίδια, και θα λείπει και την Πέμπτη.

“Κρίμα. Περιμένω, όχι μόνο εγώ αλλά όλοι μας να τελειώσει η τιμωρία, που νομίζω τελειώνει σε αυτό το παιχνίδι. Για να ξέρουμε πλέον ότι σε κάθε παιχνίδι στην έδρα μας, θα είναι στο πλευρό μας, και στα αυτά των αντιπάλων”.

-Στο πρώτο σου γκολ στη Τούμπα, πήγες μπροστά στους οργανωμένους και άνοιξες τα χέρια σου… Πως είναι να φωνάζει ένα ολόκληρο γήπεδο για σένα;

“Αν το νιώσεις μια φορά, κάνεις τα πάντα για να γίνει ξανά και ξανά και ξανά. Το πρώτο πράγμα όμως που θέλω, είναι ο κόσμος να φωνάζει για την ομάδα.  Ακόμα και αν εγώ δε βάλω γκολ, θέλω να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, διότι το ποδόσφαιρο είναι σύνολο προσώπων. Όταν προσπαθείς για το καλό της ομάδας και η ομάδα σου κερδίζει και πετυχαίνει στόχος, έρχεται και το δικό σου καλό”.

-Έχεις μάθεις κανένα σύνθημα;

“Όχι ακόμα…. Μου αρέσει που φωνάζουν ρυθμικά το όνομά μου. Αυτό το σύνθημα που ακούω συχνά και το θυμάμαι, διότι είναι εύκολο είναι το “Λίνοοοοο, Λίνοοοοοο, Λίνοοοοο. Είναι καλό παιδί, καλός παίκτης και το αξίζει. Χαίρομαι που είναι συμπαίκτης μου”.

-Ο ΠΑΟΚ, τις δυο προηγούμενες φορές που βρέθηκε σε όμιλο στο Γιουρόπα Λιγκ, προκρίθηκε στην επόμενη φάση…

“Αυτό θα κάνουμε και τώρα…”.

-Μιλάς με σιγουριά…

“Αυτός είναι ο στόχος μας. Να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δώσαμε τα παιχνίδια στα προκριματικά, δώσαμε τις μάχες μας και τώρα ξεκινάει η φάση των ομίλων. Θεωρώ ότι έχουμε το υλικό για να κερδίσουμε τις αντιπάλους μας και να φτάσουμε στην επόμενη φάση. Μετά, θα μιλάμε για διπλά παιχνίδια… Ως τότε, θα δούμε. Πρώτα πρέπει να δείξουμε και στο γήπεδο ότι όντως είμαστε καλύτεροι από τις ομάδες που είναι στον όμιλό μας, και μετά προχωράμε”.

-Μπορεί ο ΠΑΟΚ να συνδυάσει πρωτάθλημα και Ευρώπη; Αυτό το περιβόητο Κυριακή – Πέμπτη – Κυριακή. Το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο.

“Το ξέρουμε, αυτό θέλαμε. Θέλαμε να παίζουμε και στην Ευρώπη. Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολα τα πράγματα. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, οφείλεις να είσαι συνεχώς ανταγωνιστικός”.

-Τύχη, πίστη, ικανότητα, προπόνηση. Μπορείς να τα βάλεις σε μια σειρά βάσει της οποίας φτάνει κανείς στην επιτυχία;

“Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, να προπονείσαι και να δουλεύεις καθημερινά για να βελτιώνεις τις ικανότητες σου, και βεβαίως να έχεις και τύχη. Και τα τέσσερα πράγματα που ανέφερες είναι σημαντικά και αν λείπει ένα από αυτά, ίσως να μη μπορείς να φτάσεις στο μεγάλο σου στόχο”.

-Σου αρέσει ο Λούκας που μέχρι στιγμής βλέπουμε στο γήπεδο;

“Αυτός ο παίκτης για τον οποίο μιλάτε… να ξέρετε ότι μπορεί να παίξει και καλύτερα. Αυτό προσπαθεί να κάνει. Η αρχή είναι οι προπονήσεις, εκεί που δουλεύει μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, και στη συνέχεια κάνει ό,τι μπορεί για να νικήσει η ομάδα του”.

-Το γεγονός ότι ήρθες με μεταγραφή, ότι δηλαδή η ομάδα που σε απόκτησε ξόδεψε χρήματα, και είσαι ένα από τα «ονόματα», σε αγχώνει;

“Όχι… Ξέρω σε ποια ομάδα πήγα, ξέρω τι περιμένουν από εμένα οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν, ο προπονητής, οι φίλαθλοι, και δουλεύω για να αποδείξω ότι έχουν κάνει σωστά που με εμπιστεύτηκαν. Η πίεση είναι μέρος του πρωταθλητισμού, μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Παίζεις ένα παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη, τελειώνει και συνεχίζεις στο επόμενο, πάλι με τον ίδιο στόχο, και αυτό γίνεται συνέχεια. Δε μπορεί να πανηγυρίζεις μια εβδομάδα για μια νίκη ούτε να κλαις μια εβδομάδα για μια ήττα. Αν κάνει ένα από τα δυο, στο επόμενο παιχνίδι, δύσκολα θα είσαι αυτός που πρέπει να είσαι. Παίζεις και προχωράς. Στο τέλος, βλέπεις τι έχεις πετύχει και εμείς, ελπίζουμε στο τέλος να έχουμε πετύχει κάτι καλό…”.

 

Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον Ιβάνουσεκ το restart που χρειαζόταν

Όλγα Χιονίδου
11.07.2025 12:01

Το συγκινητικό promo video για τα διαρκείας των 100 χρόνων

Όλγα Χιονίδου
11.07.2025 11:38

Χρόνια πολλά Zile!

Γιάννης Σωτηρίου
11.07.2025 10:53

Αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάνουσεκ!

Όλγα Χιονίδου
11.07.2025 12:02

«Ο Ιβάνουσεκ βλέπει θετικά τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ»

Όλγα Χιονίδου
11.07.2025 10:37

Ξημέρωσε η μέρα των διαρκείας!

Γιάννης Σωτηρίου
11.07.2025 11:35

Μπάσκετ

Επίσημο του Παπαδάκη στο Περιστέρι

Γιάννης Σωτηρίου
11.07.2025 11:13

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Μάρβιν Τζόουνς

Όλγα Χιονίδου
10.07.2025 23:03

Σημαντική ενίσχυση για ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης
10.07.2025 22:08

BCL: Στην Βουλγαρία η μάχη πρόκρισης του ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
10.07.2025 18:03

Χατζόπουλος για όλους και για όλα

Πάνος Γεωργογιάννης
10.07.2025 17:14

ΕΣΑΚΕ: Πρόταση για υποβιβασμό μιας ομάδας

Γιάννης Σωτηρίου
10.07.2025 16:08

Αντίπαλοι

Μαρινάκης: «Θα πρέπει να μειωθούν οι ομάδες στη Super League2»

Πάνος Γεωργογιάννης
09.07.2025 21:36

Συνεχίζει στον Κολοσσό ο Καράμπελας

Γιάννης Σωτηρίου
09.07.2025 17:40

«Χωράφι»: Σε τραγική κατάσταση οι Ζωσιμάδες! (pics)

Γιάννης Σωτηρίου
09.07.2025 14:25

Πρώτη προπόνηση με πολύ κόσμο για την ΑΕΛ (pics)

Γιάννης Σωτηρίου
08.07.2025 21:31

«Κραυγή» αγωνίας των παικτών της Λαμίας!

Γιάννης Σωτηρίου
07.07.2025 17:42

Πλήγμα στην ΑΕΚ με Καλοσκάμη

Πάνος Γεωργογιάννης
06.07.2025 23:53
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Στο «κάδρο» της Λάτσιο ο Καρέτσας
11.07.2025 12:22
Ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον Ιβάνουσεκ το restart που χρειαζόταν
11.07.2025 12:01
Το συγκινητικό promo video για τα διαρκείας των 100 χρόνων
11.07.2025 11:38
Επίσημο του Παπαδάκη στο Περιστέρι
11.07.2025 11:13
Χρόνια πολλά Zile!
11.07.2025 10:53

Blogger

ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Αετός μ’ οκτώ κεφάλια…

Σωτήρης Μήλιος
07.07.2025 19:05
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Καιρός για λίγη ηρεμία!

Μάνος Τσαλγατίδης
05.07.2025 09:15
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

«Θύμα» της επιτυχίας του

Σωτήρης Μήλιος
01.07.2025 22:39
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Έγιναν βήματα αλλά έχει δρόμο μπροστά του

Κώστας Βασιλόπουλος
02.07.2025 07:26
ΑρθρογράφοιΚλεάνθης Βαλαρούτσος

Κάτι κινείται επιτέλους

Κλεάνθης Βαλαρούτσος
30.06.2025 20:03
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ένας και μόνο δρόμος υπάρχει για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
21.06.2025 21:57

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?