Δεκαπέντε εκατομμύρια ευρώ ζητεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Super League o υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.
Με έγγραφο που έστειλε ζητεί να επιστραφεί στα ταμεία του κράτους το προαναφερθέν ποσό που δόθηκε από προκατόχους του προκειμένου να τοποθετηθούν στα γήπεδα σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου και κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.
Στη Σούπερ Λίγκα θεωρούν το αίτημα λίγο-πολύ εξωπραγματικό και συνέστησαν επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Μπροροβήλο (πρόεδρο), Αγραφιώτη (ΟΣΦΠ), Κωστούλα (Παναιτωλικός) και Σουφλέρη (Πανιώνιο) για να συναντηθούν με τον κ. Κοντονή.
Πρόβλημα υπάρχει και με την πρόβλεψη του νέου αθλητικού νόμου που προβλέπει ότι από την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 δεν θα γίνονται αγώνες παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα που δεν έχει τοποθετηθεί σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου και κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που να λειτουργούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον νόμο.
Τα έξοδα για την εγκατάσταση των συστημάτων, τη συντήρησή τους και την προσαρμογή τους με τα οριζόμενα στο νόμο προβλέπεται ότι βαραίνουν τις ΠΑΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς ηλεκτρονικό εισιτήριο και κάμερες είναι τα γήπεδα που αγωνίζονται ο Πανθρακικός και η Καλλονή.
Χωρίς ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι τα γήπεδα που αγωνίζονται η Ξάνθη, η Βέροια, ο Πλατανιάς και ο Παναιτωλικός. Χωρίς κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης είναι το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης.
Στα γήπεδα στα οποία αγωνίζονται ο Πανιώνιος και ο Λεβαδειακός λειτουργεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο αλλά οι κάμερες ενώ υπάρχουν παρουσιάζουν προβλήματα, λόγω μη συντήρησης.
Στα γήπεδα που αγωνίζονται ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος και η Κέρκυρα λειτουργούν τόσο οι κάμερες, όσο και το ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Ωστόσο, μόνο στο γήπεδο του Περιστερίου το σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτήριου είναι συμβεβλημένο με την υποδεικνυόμενη από την πολιτεία εταιρεία.