inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Μπάσκετ

Ξεφτίλα και αποκλεισμός!

Ήττα ντροπή στον ημιτελικό Κυπέλλου για τον Δικέφαλο

Μάνος Τσαλγατίδης
28.12.2015 21:29
Share
SHARE

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε μία πραγματική ξεφτίλα στο Κερατσίνι αφού ηττήθηκε από τον Φάρο, ομάδα Α2 με 69-65 και δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Δικέφαλος ήταν πολύ κακός σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τους Χάτσερ και Βασιλειάδη να είναι άφαντοι σε όλο τον αγώνα ενώ και ο Μαρκόπουλος φάνηκε αδιάβαστος. Οι ασπρόμαυροι ήταν πίσω σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς ενώ ίσως να είχε καλύτερη τύχη αν οι διαιτητές 37 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς δεν έδιναν τρεις βολές στους γηπεδούχους αντί βήματα πάνω στον Παπαμακάριο.

Ο ΠΑΟΚ παρά την κακή εμφάνιση, κατάφερε ενάμιση λεπτό πριν το τέλος του αγώνα να πλησιάσει τον αντίπαλο και να διεκδικήσει την νίκη αλλά εκεί, τον έκλεψαν οι διαιτητές

Στο 1:21 πριν το τέλος του ματς, ο Βασιλειάδης έκανε το 62-61 με καλάθι και φάουλ. Ο Δέδας ισοφάρισε με 1 στις 2 βολές 58 δευτερόλεπτα πριν το τέλος σε 62-62.

Οι διαιτητές έδωσαν φάουλ και τρεις βολές στον Παπαμακάριο 37 δεύτερα πριν το τέλος ενώ είχε κάνει βήματα πριν το φάουλ του Σχορτσιανίτη και μάλιστα το φάουλ δεν ήταν πάνω στην προσπάθεια για σουτ! Ο παίκτης του Φάρου σημείωσε το 65-62.

Ο Σχορτσιανίτης με 1/2 βολές σημείωσε το 65-63, 30 δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα και ο Τέπιτς έκανε φάουλ στην επίθεση του Φάρου χωρίς λόγο ενώ ο Μαρκόπουλος ήθελε καθαρή επίθεση. Ο Παπαμακάριος έκανε το σκορ 67-63 στα 14 δευτερόλεπτα. Ο Χάτσερ μείωσε σε 67-65, επτά δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν φάουλ στα τρία δευτερόλεπτα ο Φάρος πήγε στο 69-65 και ο αγώνας τελείωσε με τον Δικέφαλο να αποκλείεται.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι και παρότι προηγήθηκε με 2-0 δεν μπόρεσε να συνεχίσει να είναι αυτός που θα δίνει ρυθμό στον αγώνα.

Οι παίκτες του Κερατσινίου εκμεταλλεύονταν με τον καλύτερο τρόπο την… τρύπα που υπήρχε στην άμυνα του Δικεφάλου και με πολλά ελεύθερα σουτ κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ (8-6).

Ο Σχορτσιανίτης με δύο εύστοχες βολές ισοφάρισε σε 8-8, αλλά ο Παπαμακάριος με τρίποντο έκανε το 11-8.

Ο Παπαμακάριος στην τελευταία φάση της πρώτης περιόδου με ακόμα ένα σουτ τριών πόντων έγραψε το 18-14

Τα περισσότερα σουτ της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου κατέληγαν στο σίδερο, ενώ η ευστοχία των γηπεδούχων ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα ο φωτεινός πίνακας να γράφει 21-16.

Τέσσερα συνεχόμενα καλάθια του ΠΑΟΚ τον έφεραν σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση, αλλά ο Φάρος συνέχισε να χτυπάει πάνω στα αμυντικά προβλήματα του Δικεφάλου.

Η ομάδα από το Κερατσίνι γύρισε το σκορ (25-24) και μάλιστα, κατάφερε να πάρει διαφορά πέντε πόντων (29-24).

Ο Τέπιτς στη συνέχεια με τρεις εύστοχες βολές μείωσε σε 29-27, ενώ λίγο αργότερα ο «Σόφο» ήταν αυτός που κράτησε την διαφορά στους δύο πόντους (31-29).

Ο Μπατής ευστόχησε στη μία από τις δύο βολές του και έκανε το 32-29, ενώ ο Μαργαρίτης έπειτα από το φάουλ που κέρδισε ο ίδιος μείωσε στον πόντο.

Το ημίχρονο έληξε με τον ΠΑΟΚ να είναι πίσω με ένα πόντο (32-31) και όλα να είναι ρευστά ανάμεσα στους δύο αντιπάλους.

Ο Φάρος ξεκίνησε δυνατά το 3ο δεκάλεπτο και έφτασε την διαφορά στους έξι πόντους (39-33) χάρη στα σουτ των Σκορδίλη και Καράμπουλα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να σκοράρουν κατά ριπάς, ενώ ο Δικέφαλος προσπαθούσε να βρει ένα σουτ «ψυχολογίας», έτσι ώστε να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Αυτό ήρθε από τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Βασιλειάδη που με το πρώτο του καλάθι στο ματς μείωσε σε 45-39.

Ο ΠΑΟΚ «έτρεξε» ένα σερί 9-2 και κατάφερε να μειώσει στον πόντο και πάλι με τον Βασιλειάδη (47-46).

Ο Κομποδιέτας με δύο βολές έκανε το 49-46, αλλά ο Σχορτσιανίτης με ένα… παλικαρίσιο καλάθι μείωσε σε 49-48 που ήταν και το σκορ της τρίτης περιόδου,

Ο Δικέφαλος στην αρχή της τέταρτης και τελευταίας περιόδου ήταν «on fire” και κατάφερε όχι μόνο να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, αλλά να πάρει και διαφορά  τεσσάρων πόντων (51-55).

Ωστόσο, ο Σκορδίλης μείωσε σε 53-55 και ο Μπατής με ελεύθερο τρίποντο έκανε το 56-55.

Ο Χάτσερ στο 5:17 πριν το τέλος έχασε μοναδική ευκαιρία να βάλει τους «ασπρόμαυρους» σε ρόλο οδηγού, αφού αστόχησε σε λέι απ.

Ο Σχορτσιανίτης  έκανε το 56-57, αλλά ο Μπατής με τρίποντο έβαλε τον Φάρο και πάλι σε ρόλο οδηγού.

Ο Χάτσερ έκανε φάουλ στον χώρο του κέντρου, και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να κάνουν το 61-57 με δύο βολές του Παπαμακάριου.

Με 2:55 να απομένουν στο χρονόμετρο ο Μάρκοβιτς αστόχησε δύο φορές σε προσπάθειες κάτω από το καλάθι.

30 δευτερόλεπτα αργότερα ο Τέπιτς δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε ελεύθερο τρίποντο με τον Μαργαρίτη να κάνει φάουλ και να στέλνει τον Αγγελόπουλο στις βολές.Ο παίκτης του Φάρου ευστόχησε στη μία από τις δύο και έκανε το 62-57.

Ο Μαργαρίτης στη συνέχεια κέρδισες αυτός φάουλ, αλλά αστόχησε στη μία βολή και εκανε το 62-58.

Με 1:21 να μένει στο χρονόμετρο για το τέλος του αγώνα ο Βασιλειάδης έκανε το 62-61 σκοράροντας και ευστοχώντας σε μία βολή.

Στην επόμενη επίθεση οι παίκτες του Φάρου έκαναν λάθος στην επίθεση τους και η κατοχή της μπάλας πέρασε στον ΠΑΟΚ.

Ο Αγγελόπουλος έκανε φάουλ στον Δέδα και τον έστειλε στις βολές. Ο παίκτης του Δικεφάλου ευστόχησε στη μία από τις δύο βολές και ισοφάρισε σε 62-62.

Η τέταρτη περίοδος ήταν ακατάλληλη για καρδιακούς, αφού το σκορ εναλλασσόταν συνεχώς.

Στα 37,3 δευτερόλεπτα πριν την λήξη οι διαιτητές είδαν φάουλ του Σχορτσιανίτη στον Παπαμακάριο έξω από το τρίποντο και έστειλαν τον έμπειρο γκαρντ στις βολές.

Ο Παπαμακάριος δεν αστόχησε σε καμία από τις τρεις κάνοντας το 65-62 αναγκάζοντας τον Σούλη Μαρκόπουλου να καλέσει τάιμ άουτ, έτσι ώστε να σχεδιάσει μία από τις τελευταίες επιθέσεις  της ομάδας του στο παιχνίδι.

Ο Σχορτσιανίτης κέρδισε φάουλ και πήγε στην γραμμή τον βολών. Ο σέντερ του Δικεφάλου ευστόχησε στη μία από τις δύο και έκανε το 65-63.

Ο Τέπιτς έκανε φάουλ στον Παπαμακάριο και για ακόμα μία φορά ο παίκτης του Φάρου ήταν εύστοχος από την γραμμή των βολών κάνοντας το 67-63.

Ο Σούλης Μαρκόπουλους πέρασε τον Τσόχλα στη θέση του Μαργαρτίτη, αφού έψαχνε ένα μεγάλο σουτ έξω από την γραμμή του τριπόντου.

Ο φωτεινός πίνακας έδειχνε πως απέμεναν 6,7 για το τέλος του αγώνα και ο ΠΑΟΚ ήταν πισω στο σκορ με 67-65 και ο Σχορτσιανίτης έκανε φάουλ στον Κομποδιέτα που ήταν εύστοχος και στις δύο βολές.

Ο Βασιλειάδης σούταρε από μακριά, αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο και το σκορ έμεινε το ίδιο με τον ΠΑΟΚ να μένει εκτός τελικού.

Δεκάλεπτα: 18-14, 32-31, 49-48, 69-65

Φάρος (Πολέμης): Παπαδόπουλος, Καράμπουλας 9, Μπατής 10, Πετροδημόπουλος 6, Λιακόπουλος 2, Αγγελόπουλος 3, Κομποδιέτας 6, Κατούφας 2, Παπαμακάριος 21, Σκορδίλης 10.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Τέπιτς 9, Βασιλειάδης 10, Κακαρούδης, Τσόχλας 3, Δέδας 1, Μαργαρίτης 5, Σχορτσανίτης 18, Ντούβνιακ 11, Μάρκοβιτς 6, Χάτσερ 2.

Ποδόσφαιρο

Ο Λόβρεν και η ανάμνηση από Λίβερπουλ (pic)

Ευαγγελία Σαράντη
27.07.2025 15:18

Κουβεντίδης για Κωνσταντέλια και μεταγραφές!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
27.07.2025 15:02

«Δεν επιθυμεί νομική διαμάχη η Στουτγκάρδη»

Παναγιώτης Κυρικλίδης
27.07.2025 14:33

Κουβεντίδης: «Η Νέα Τούμπα, ο Σαββίδης και οι εγγυήσεις»

Παναγιώτης Κυρικλίδης
27.07.2025 15:12

«Θετικός στο να πάει Τουρκία ο Μαρσιάλ»

Γιάννης Σωτηρίου
27.07.2025 13:23

Το τελευταίο «τεστ» από… μέσα (video)

Ευαγγελία Σαράντη
27.07.2025 12:57

Μπάσκετ

«Φουλάρει» για την τελευταία κρίσιμη μεταγραφή

Όλγα Χιονίδου
27.07.2025 14:08

Η Εθνική Εφήβων έχει… μάχη

Γιάννης Σωτηρίου
27.07.2025 12:25

Φίλλιος: «Χαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ»

Ευαγγελία Σαράντη
26.07.2025 13:01

Mπεν Μουρ: «Ο Ζντοβτς έχει νοοτροπία νικητή!»

Μάνος Τσαλγατίδης
25.07.2025 13:50

Άκυρη η απόφαση για 6+2 ξένους από την ΕΟΚ

Γιάννης Σωτηρίου
25.07.2025 11:38

GBL: Με 6+2 ξένους το ρόστερ κάθε ομάδας τη νέα σεζόν

Γιάννης Σωτηρίου
24.07.2025 17:01

Αντίπαλοι

«Θετικός στο να πάει Τουρκία ο Μαρσιάλ»

Γιάννης Σωτηρίου
27.07.2025 13:23

Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Γιαξής

Πάνος Γεωργογιάννης
26.07.2025 23:33

Αδράνεια στην άμυνα και ισοφάριση από τη Ναϊμέγκεν (video)

Γιάννης Σωτηρίου
27.07.2025 03:40

Η Ναϊμέγκεν ισοφάρισε με πέναλτι (video)

Γιάννης Σωτηρίου
26.07.2025 15:40

Οι «11» της Ναϊμέγκεν (pic)

Γιάννης Σωτηρίου
26.07.2025 14:40

Κοντά στην πώληση ο Βαγιαννίδης

Γιάννης Σωτηρίου
27.07.2025 12:49
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Ο Λόβρεν και η ανάμνηση από Λίβερπουλ (pic)
27.07.2025 15:18
Κουβεντίδης για Κωνσταντέλια και μεταγραφές!
27.07.2025 15:02
«Δεν επιθυμεί νομική διαμάχη η Στουτγκάρδη»
27.07.2025 14:33
«Φουλάρει» για την τελευταία κρίσιμη μεταγραφή
27.07.2025 14:08
Κουβεντίδης: «Η Νέα Τούμπα, ο Σαββίδης και οι εγγυήσεις»
27.07.2025 15:12

Blogger

ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Το ταμείο της προετοιμασίας και το συμβόλαιο που του αξίζει!

Μάνος Τσαλγατίδης
27.07.2025 00:05
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Η απόλαυση του… χορού στη βροχή

Μάνος Τσαλγατίδης
24.07.2025 23:23
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ενωμένοι για τα επόμενα 100 χρόνια δόξας του ΠΑΟΚ!

Κώστας Βασιλόπουλος
24.07.2025 14:22
ΑρθρογράφοιΚλεάνθης Βαλαρούτσος

Μιλάμε για μετάλλαξη

Κλεάνθης Βαλαρούτσος
22.07.2025 00:51
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση

Μάνος Τσαλγατίδης
20.07.2025 22:39
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ματέο Σέρα: Αετίσιο μάτι

Σωτήρης Μήλιος
19.07.2025 21:40

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?