Η Δευτέρα ήταν ημέρα διαπραγματεύσεων για τον ΠΑΟΚ, που προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε.
Στην Γαλλία βρίσκεται ο Λούμπος Μίχελ και είχε ραντεβού για την αγορά του ποδοσφαιριστή με την γαλλική ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Βραζιλιάνο επιθετικό και πλέον μένει να τα βρει και με την Ρεν, όπου οι συζητήσεις μαζί της, κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ της Δετέρας.
Νωρίτερα ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή και ο ίδιος ο παίκτης είχαν επαφές με τους ιθύνοντες της Ρεν.
Σύμφωνα με πληροφορίες για την αγορά του ποδοσφαιριστή έχει πέσει στο τραπέζι, ποσοστό μεταπώλησης που θέλουν να κρατήσουν οι Γάλλοι και ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται μαζί τους, το ύψος του ποσοστού αυτού.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει τις διαπραγματεύσεις και υπάρχει η αισιοδοξία, ότι οι λεπτομέρειες θα ολοκληρωθούν σύντομα έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί και η τρίτη μεταγραφή μετά τους Λάμπρου και Πρίγιοβιτς.