inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Αντίπαλοι

Μισές αλήθειες από Μαρινάκη

«Δε φταίει η κυβέρνηση ή η ΕΠΟ που χάσαμε το πρωτάθλημα πέρυσι», είπε

Γιάννης Σωτηρίου
24.01.2019 08:01
Share
SHARE

Μπορεί πέρυσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης (και όλος ο Ολυμπιακός) να κλαίγονταν συνεχώς για υποτιθέμενες κατάφορες αδικίες, ωστόσο σε εκδήλωση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά τόνισε πως για το περσινό χαμένο πρωτάθλημα δεν φταίει ούτε η κυβέρνηση, αλλά ούτε και η ΕΠΟ για την αποτυχία των ερυθρόλευκων.

Μπορεί να αποτελεί μια ωμή παραδοχή της αποτυχίας, ωστόσο για άλλη μια φορά μισή αλήθεια είναι όσα είπε ο Βαγγέλας.

Διότι ναι μεν ο Ολυμπιακός όντως δεν έχασε το πρωτάθλημα από καμιά Κυβέρνηση και καμία ΕΠΟ, αλλά με το θέατρο που έστησε στην Τούμπα με τον υποτιθέμενο τραυματισμό του Γκαρσία ξεκίνησε την ΚΛΟΠΗ του τίτλου από τον ΠΑΟΚ, με την ΑΕΚ να συνεχίζει και να ολοκληρώνει τη ληστεία του αιώνα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στη χθεσινή (23/1) εκδήλωση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» και αναλυτικά είπε τα εξής: «Σήμερα είχαμε πριν από δύο ώρες την πίτα μας στη ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είπα λοιπόν στους ανθρώπους της ομάδας, ότι το 2018 ήταν δική μας ευθύνη που χάσαμε το πρωτάθλημα. Ούτε η κυβέρνηση φταίει που είναι εναντίον μας, ούτε η Ομοσπονδία, ούτε οι αντίπαλοί μας. Εμείς θα έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί και να τους κερδίζουμε όλους».

Στη συνέχεια ο Μαρινάκης εξαπέλυσε επίθεση στους κυβερνώντες κάνοντας λόγο για ξεπούλημα της Ελλάδας και ανέφερε πως όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δεν είχαν συμβεί ούτε στον καιρό της χούντας! Μιλάμε για ιστορίες για… αγρίους! Τζάμπα σανό για όλους…

Αναλυτικά στην ομιλία του είπε: «Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας ευχηθώ για το 2019, να έχουμε υγεία και με το καλό οι στόχοι μας να πραγματοποιηθούν. O χρόνος περνάει πολύ γρήγορα και πλέον συμπληρώνονται σχεδόν 5 χρόνια θητείας της Δημοτικής μας Αρχής. Πιστέψτε με, νιώθω πως είναι σαν χθες που φτιάξαμε το ψηφοδέλτιό μας και αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον Πειραιά μας. Όλα αυτά τα χρόνια κάναμε ό,τι μπορούσαμε, χωρίς κανένα όφελος και καμιά δεύτερη σκέψη. Σήμερα μου έστειλαν ένα βίντεο, το οποίο δυστυχώς δεν είχαμε το χρόνο να το προβάλουμε. Πρόκειται για ένα πραγματικά χαρακτηριστικό βίντεο, άκρως χιουμοριστικό, που έχει να κάνει με τους κυβερνώντες κι αυτά που λέγανε πριν τις εκλογές, όσον αφορά το λιμάνι του Πειραιά, όπου τελικώς έπραξαν τα ακριβώς αντίθετα.

Είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, ο οποίος όταν είχε έρθει προεκλογικά στον Πειραιά την ημέρα που μίλησε και η κα Δούρου και ο τότε υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δρίτσας, φώναζε σαν σύγχρονος λαοπλάνος στον πειραϊκό λαό να μην παραδοθεί ο Δήμος σε επιχειρηματικά συμφέροντα, γιατί δήθεν ο συνδυασμός μας ήθελε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και καλούσε τους δημότες να αντισταθούν.

Μετά από λίγο καιρό, η ιστορία έδειξε ότι εμείς παραμείναμε αμετακίνητοι στη θέση που εκφράσαμε από την πρώτη στιγμή. Η θέση μας ήταν εξ αρχής ότι δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί το λιμάνι σε έναν μόνο επενδυτή, αυτό που τελικά έγινε με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει το μονοπώλιο της Cosco στον Πειραιά. Εμείς λοιπόν μείναμε πιστοί στις απόψεις μας, αντίθετα ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του υπέγραψαν φαρδιά πλατιά την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και μάλιστα σε έναν μόνο ενδιαφερόμενο. Και δεν ήταν μόνο αυτό, αλλά πανηγύριζαν δημόσια κιόλας για το γεγονός ότι και σ’ αυτή την περίπτωση φάνηκαν ανακόλουθοι και είπαν ψέματα στους Έλληνες.

Βεβαίως, καλό είναι να υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι μακριά από τα κόμματα, αλλά δυστυχώς το σημερινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι καθαρά πολιτικό κι αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε. Το τι έχει συμβεί τα τελευταία 4,5 χρόνια στην Ελλάδα πρέπει να το καταλάβουμε σε όλη του την έκταση, γιατί διαφορετικά κι εμείς θα είμαστε άξιοι της τύχης μας. Δηλαδή δεν μπορούμε να αναρωτιόμαστε κάθε φορά που υπάρχει μια κριτική για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης, γιατί άραγε μας το κάνουν αυτό. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως εμείς οι ίδιοι έχουμε ευθύνη έναντι του εαυτού μας, γιατί εμείς τους δώσαμε τη δύναμη να το πράξουν. Επίσης, εκείνο που μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση είναι ότι ο κόσμος δεν έχει κουράγιο να αντισταθεί, έχει χάσει την ελπίδα του και αυτό είναι κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ λυπηρό.

Θα πρέπει λοιπόν από εδώ, από τον Πειραιά, να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε την πατρίδα μας να βουλιάζει, εξαιτίας συγκεκριμένων ανθρώπων, οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα για τα επόμενα 100 χρόνια. Οι άνθρωποι αυτοί, εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουν χάσει ξεκάθαρα την κοινωνική πλειοψηφία και παρόλα αυτά δεσμεύουν τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, σε κάτι το οποίο δεν έχει γυρισμό. Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα γεγονός που πρέπει αν μη τι άλλο να μας προβληματίσει και να μας κινητοποιήσει.

Ας κάνουμε λοιπόν έστω και μια μικρή αντίσταση, για να το δουν όλοι στη χώρα μας σαν ένα παράδειγμα. Είναι απαράδεκτο να τους αφήνουμε να αλωνίζουν και να κάνουν όλα αυτά που βιώνουμε καθημερινά. Είναι ψεύτες, είναι άνθρωποι που δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι πατριωτισμού. Βλέπετε τώρα τι γίνεται, πώς ξεπουλάνε την πατρίδα μας και δεν είναι μόνο αυτό, είναι θρασύτατοι και δεν το κρύβουν κιόλας.

Αυτό όμως στο οποίο πρέπει να σταθούμε, είναι τι κάνουμε εμείς. Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου πως όταν κάτι είναι δίκαιο, οφείλουμε να το φωνάζουμε λίγο πιο δυνατά. Μπορεί αυτό να μας δημιουργεί ενίοτε προβλήματα κι εμένα γνωρίζετε πολύ καλά, ότι προσωπικά μου έχει προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα. Η δικαίωση όμως έρχεται πάντα και υπό αυτές τις συνθήκες είναι ακόμη πιο γλυκιά.

Γι’ αυτό είναι ανάγκη να αντιληφθούμε πως αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια δεν έχουν γίνει ούτε επί χούντας στην Ελλάδα. Είδατε την Κυριακή τι έγινε στο συλλαλητήριο. Τι να πεις όταν βλέπεις αυτές τις εικόνες με τα παιδάκια να υποφέρουν από τα δακρυγόνα και αντί αυτοί που κυβερνούν να ζητήσουν ένα συγνώμη από τον ελληνικό λαό, κάθονται και τον κοροϊδεύουν. Αλλά από τη στιγμή που εμείς δεν κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε την κατάσταση αυτή, είναι σαφές ότι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Αυτή είναι η γνώμη μου και την εκφράζω ελεύθερα.

Εμείς προσπαθήσαμε τα τελευταία πέντε χρόνια να κάνουμε ό,τι μπορούσαμε για την πόλη μας. Ξέρετε πως εγώ προσέφερα και θα συνεχίσω να προσφέρω με προσωπικές μου δαπάνες, χωρίς να υπάρχει κανένα επιχειρηματικό συμφέρον. Μοναδικό μου κίνητρο ήταν και είναι η αγάπη μου για την πόλη μας. Κάθε μέρα που κινούμαι μέσα στον Πειραιά και βλέπω κάτι το οποίο είναι στραβό, παίρνω άμεσα πρωτοβουλία για να διορθωθεί. Θεωρώ εξάλλου την πόλη μας σπίτι μου.

Και σε ό,τι αφορά τον συνδυασμό μας, μπορούμε να λέμε ανοικτά ότι έχουμε αντιμετωπίσει διάφορα ζητήματα και εμπόδια κατά καιρούς, αλλά έχουμε καταφέρει να αφήσουμε πίσω μας ένα κατά κοινή ομολογία σημαντικό έργο. Αυτοί οι κύριοι που έρχονται εδώ και μιλάνε για εμάς τι έχουν κάνει; Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για παράδειγμα τι έχει κάνει για την πόλη; Δηλαδή αυτοί έρχονται εδώ σαν πολιτικοί κοπρίτες να πουν τι; Ποιες ακριβώς είναι οι περγαμηνές και η παρακαταθήκη τους; Για σκεφτείτε το. Εμείς ό,τι και να πούμε έχουμε παράξει έργο. Και στην επαγγελματική μας δραστηριότητα και στον Ολυμπιακό και στον Πειραιά μας, αλλά και στο κοινωνικό πεδίο. Χάρη στις ενέργειές μας, σιτίζονται τόσοι άνθρωποι κάθε μέρα, έχουμε βελτιώσει σημαντικά το αστικό περιβάλλον της πόλης μας με παρεμβάσεις στο πράσινο και στις προσόψεις των παλαιών κτιρίων, με παιδικές χαρές, πλατείες και δενδροφυτεύσεις. Έχουμε φτιάξει χώρους άθλησης και κατασκηνώσεις για τα παιδιά μας κι έχουμε καθιερώσει τον Πειραιά ως σημείο αναφοράς στο κομμάτι του πολιτισμού. Ρωτάω και πάλι λοιπόν: Αυτοί οι κύριοι τι έχουν κάνει; Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά καμιά φορά όλα αυτά που ακούμε είναι απολύτως εκτός λογικής. Και καλό είναι σας λέω, να μην ασχολούμαστε μαζί τους, το θέμα είναι να κάνουμε κι εμείς κάτι παραπάνω, γιατί αυτό είναι το μεράκι μας για την πόλη μας, αλλά και η υποχρέωσή μας έναντι των πολιτών που μας εμπιστεύθηκαν.

Όσον αφορά τον Πειραιά Νικητή, θεωρώ ότι εν όψει των επικείμενων εκλογών θα δώσουμε έναν τίμιο αγώνα και θα βγούμε νικητές. Αλλά πρέπει ταυτόχρονα να κάνουμε και δυο τρία πράγματα παραπάνω, για να είμαστε ακόμα πιο περήφανοι για την πόλη μας και να αποτελέσουμε ένα παράδειγμα προς μίμηση για την υπόλοιπη χώρα. Όπως είπε και ο Γιάννης Μώραλης πιστεύω ότι αυτή την προσπάθεια θα την αγκαλιάσουν κι άλλοι ενεργοί πολίτες γιατί έχουν δει τι έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να σας καλέσω να σταθούμε στο πλευρό των δύο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, που προέρχονται από τα σπλάχνα του Πειραιά Νικητή. Την Σταυρούλα Αντωνάκου και τον Σταύρο Βοϊδονικόλα, οι οποίοι είναι δεδομένο ότι θα έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Είμαι ακόμα πιο αισιόδοξος για τον συνδυασμό και τον Πειραιά μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τρέξουμε ή δεν πρέπει να είμαστε πιο δυναμικοί και εργατικοί από την προηγούμενη φορά. Εγώ θα είμαι εδώ με όλες μου τις δυνάμεις, θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε με μια πανηγυρική νίκη. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2019».

Ποδόσφαιρο

Οι σκέψεις για την ευρωπαϊκή έδρα της Κ19

Μάνος Τσαλγατίδης
08.06.2025 09:45

Ο Γκουγκεσασβίλι έχει ξανά αγώνα

Μάνος Τσαλγατίδης
08.06.2025 08:59

Kαι η Κυριακή σημαίνει FORZA

Μάνος Τσαλγατίδης
08.06.2025 08:29

Τα πεπραγμένα των διεθνών του ΠΑΟΚ (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
08.06.2025 00:12

Ο Αντρίγια δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι!

Πάνος Γεωργογιάννης
08.06.2025 08:33

Ελλαδάρα, ομαδάρα (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
08.06.2025 00:01

Μπάσκετ

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Μπαλτάκος

Πάνος Γεωργογιάννης
07.06.2025 21:52

Νέες καταγγελίες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (videos)

Γιάννης Σωτηρίου
07.06.2025 18:52

Ούτε που τους νοιάζει το μπάσκετ

Γιάννης Σωτηρίου
07.06.2025 10:18

Τιμωρία 10μηνης απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για Γιαννακόπουλο

Πάνος Γεωργογιάννης
06.06.2025 19:11

Έφτασε τα 1926 διαρκείας η ΚΑΕ ΠΑΟΚ! (pic)

Πάνος Γεωργογιάννης
06.06.2025 18:56

H… υπενθύμιση του ΠΑΟΚ για τα διαρκείας!

Όλγα Χιονίδου
06.06.2025 17:25

Αντίπαλοι

«Τελειώνει» του Κωστούλα στη Μπράιτον

Γιάννης Σωτηρίου
07.06.2025 15:26

«Τόσα δίνει στον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Γιάννης Σωτηρίου
07.06.2025 13:42

Ανακοίνωσε Κυριακόπουλο ο Παναθηναϊκός

Γιάννης Σωτηρίου
06.06.2025 12:39

ΑΕΚ: Πέθανε ο ιδρυτής της Original, Δημήτρης Χατζηχρήστος

Γιάννης Σωτηρίου
06.06.2025 01:06

Ο Μπάτσι ανέλαβε τον Πανσερραϊκό!

Πάνος Γεωργογιάννης
04.06.2025 22:00

Στον Παναθηναϊκό ο Κυριακόπουλους

Γιάννης Σωτηρίου
04.06.2025 11:47
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Οι σκέψεις για την ευρωπαϊκή έδρα της Κ19
08.06.2025 09:45
Ιβηρική «μάχη» με φόντο την κούπα
08.06.2025 09:18
Ο Γκουγκεσασβίλι έχει ξανά αγώνα
08.06.2025 08:59
Kαι η Κυριακή σημαίνει FORZA
08.06.2025 08:29
Τα πρωτοσέλιδα 8/6
08.06.2025 08:00

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ και η Νέα Τούμπα

Κώστας Βασιλόπουλος
05.06.2025 02:19
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Χάος στο ΣΕΦ; Να τιμωρηθεί ο Λουτσέσκου!

Μάνος Τσαλγατίδης
01.06.2025 23:57
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

«Ο καλύτερος στην Ευρώπη»…

Σωτήρης Μήλιος
31.05.2025 09:31
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο ΠΑΟΚ πήρε… μάθημα και θα δώσει απαντήσεις

Κώστας Βασιλόπουλος
29.05.2025 00:22
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα!

Μάνος Τσαλγατίδης
26.05.2025 14:19
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ακροβατώντας σε μία λεπτή στρώση πάγου…

Σωτήρης Μήλιος
20.05.2025 23:55

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?