inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
Μπάσκετ

«Στόχος η εύρεση επενδυτή»

Το νέο τμήμα μάρκετινγκ του Δικεφάλου αναφέρθηκε σε κάποια πολύ σημαντικά ζητήματα

25.09.2019 15:38
Share
SHARE

Για την εύρεση επενδυτή και χορηγών, αλλά κυρίως για την παρουσία του κόσμου στο Παλατάκι μίλησαν οι ιθύνοντες του τμήματος μάρκετινγκ της νέας ΚΑΕ, που τόνισαν ότι για να λειτουργήσει σωστά το νέο εγχείρημα χρειάζεται εξωστρέφεια και διαφάνεια.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Νίκος Κωνσταντινίδης (αντιπρόεδρος ΚΑΕ):

«Είμαστε εδώ για την συσπείρωση, που είναι ο μεγάλος στόχος. Μας ενδιαφέρει το καλό του ΠΑΟΚ, δεν ήρθαμε ως σωτήρες, ούτε ως τιμωροί, θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος και να δουλέψουμε σκληρά. Οι δύο βασικοί άξονες του Δ.Σ είναι η διαφάνεια και η εξωστρέφεια, συνεχίζοντας το έργο της προηγούμενης διοίκησης. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι τοτέμ, του αξίζει κάθε τιμή και αναγνώριση, δεν είχε υποχρέωση να αναλάβει πρόεδρος και να τσαλακωθεί. Δεν είναι δικός μας ρόλος να αποδώσουμε ευθύνες, τους τιμούμε όλους και προχωράμε μπροστά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχοληθούμε με τα λάθη, τώρα μόνο συσπείρωση.

Για τη νέα διοίκηση, δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε όλοι τεχνοκράτες. Αυτή τη στιγμή, η ΚΑΕ ξοδεύει περισσότερα απ’όσα βγάζει, και στόχος είναι να φτάσουμε στο ίδιο επίπεδο. Αύξηση εσόδων και μείωση εξόδων. Στόχος είναι να βρεθεί ένας σοβαρός επενδυτής, που θα δει έναν σοβαρό σύλλογο χωρίς χρέη και οικονομικές ατασθαλίες. Είναι αυτονόητο, ψάχνουμε ιδιοκτήτη, αλλά πρέπει να του παρουσιάσουμε κάτι σοβαρό προς επένδυση.

Έχουμε ήδη έτοιμο κοστολογημένο χορηγικό πρόγραμμα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Υπάρχει ενδιαφέρον από χορηγούς και διαφημιστικές, και όσο βλέπουν μία νοικοκυρεμένη ομάδα, αυτό το ενδιαφέρον θα αυξηθεί. Η ΚΑΕ δεν είναι οργανισμός που θα την πάρει κάποιος σε τιμή ευκαιρίας, αλλά είναι value for money. Για τον κόσμο, είχαμε με τον Λεωνίδα Δεδέογλου μία συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνδέσμων. Τους παραθέσαμε το σήμερα, και τους ζητήσαμε συσπείρωση. Δεν χρειαζόταν να μας πουν ότι είναι δίπλα μας, αυτό φαίνεται από τα διαρκείας, τα παιδιά έχουν την ίδια αγάπη με εμάς για τον ΠΑΟΚ. Ο λαός του ΠΑΟΚ θα είναι εδώ για πάντα, εκείνους σεβόμαστε περισσότερο, και εκεί ανήκουμε και εμείς. Είμαστε θετικά αιφνιδιασμένοι από τον τρόπο που αντιμετώπισαν την κατάσταση της ΚΑΕ. Το ίδιο πρέπει να δείξουν και οι φίλαθλοι εκτός συνδέσμων, ο ΠΑΟΚ τους χρειάζεται».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Λεωνίδας Δεδέογλου (Μέλος Δ.Σ.):

«Θέλω να αναφερθώ στο σημαντικό κομμάτι των χορηγών, το οποίο είναι άμεσα εξαρτώμενο από την παρουσία των φιλάθλων μας και την οργάνωση της ομάδας. Εξωστρέφεια και διαφάνεια, μόνο με αυτά θα υπάρχει μέλλον. Με την συσπείρωση και την ενότητα των φιλάθλων, θα μπορέσουμε να γεμίζουμε συνεχώς το γήπεδό μας. Η εύρεση των νέων χορηγών, η ανανέωση νέων αλλά και παλιών συμφωνιών είναι συνεχώς στην ατζέντα μας, και θα κριθεί εν πολλοίς από την πληρότητα του γηπέδου. Μέχρι τώρα, υπήρξε δυσπιστία από τους χορηγούς, αλλά αυτό φαίνεται να αλλάζει με την στήριξη του κόσμου. Αυτό είναι το βασικό μας όπλο, και δεν πρέπει να σταματήσει η προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ τον κ.Σαββίδη και τον κ.Αμοιρίδη για την προσφορά τους, γιατί αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ. Υποχρέωση να σώσει την ομάδα δεν έχει ούτε ο Αμοιρίδης, ούτε ο Σαββίδης, ούτε ο Πέτζα Στογιάνκοβιτς, ούτε κανείς. Αν υπάρχει υποχρέωση κάποιου να σώσει την ομάδα, είναι ο λαός του ΠΑΟΚ. Υποσχόμαστε για διαφάνεια και ανιδιοτελή προσπάθεια απ’όλους μας.

Για τους λόγους που πιστεύουν ότι θα γεμίσει το γήπεδο: 

«Ένας βασικός μας άξονας, είναι η εξωστρέφεια. Θεωρούμε ότι οι συναντήσεις με διάφορους φορείς, η παρουσία σε εκδηλώσεις και η καθημερινή επαφή με τον κόσμο, θα τον φέρει κοντά στο γήπεδο. Πιστεύουμε ότι το πρώτο σημάδι φαίνεται με τα διαρκείας, που έχουν περάσει κατά πολύ από πέρσι. Σήμερα είναι 1.350, πέρσι τελείωσαν στα 800, αυτό είναι ένα πρώτο βήμα. Ο κόσμος φέρνει τον κόσμο, οπότε θεωρώ ότι ο ένας θα παρακινήσει τον άλλον για να έρθει στο γήπεδο. Ο απλός ΠΑΟΚτσής θα ξαναγαπήσει το μπάσκετ με την διάθεση που θα δείξουν όλοι. Ποντάρουμε πολύ στην εικόνα που θα δείξουμε προς τα έξω, όπως και στην εμπιστοσύνη του. Γίνονται προσπάθειες για την βελτίωση του γηπέδου εντός, ώστε να είναι καλύτερη η παραμονή του φιλάθλου στο Παλατάκι».

Για την βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη και το οικονομικό πλάνο:

«Το πλάνο γίνεται ανεξάρτητα από το αν θα υπάρξει κάποιος που θα βοηθήσει. Αυτό, αφορά τον διακανονισμό των υποχρεώσεων, και αν υπάρξει μία καθαρή διοίκηση, θα είναι πιο εύκολο να προσελκύσουμε κάποιον. Για τον Σαββίδη, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, και ειδικά ο πατριάρχης της οικογένειας».

Αν θα προσπαθήσει κάποιος να μιλήσει για το μπάσκετ στον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να το αναλάβει ως μεγαλομέτοχος:

«Ο Κ.Σαββίδης είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει το τι σημαίνει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Εμείς, αυτό που θα θέλαμε πρώτα είναι να κάνουμε όσο γίνεται γνωστό τον σωστό και καινούριο τρόπο λειτουργίας, ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του. Πάντως δε νομίζω ότι ο κ.Σαββίδης χρειάζεται κάποια πρόσκληση να βοηθήσει, η πόρτα είναι πάντα, αλλά άμεση επικοινωνία δεν θα υπάρξει».

Για την απειρία τους σε παραγοντικό επίπεδο:

«Όταν είσαι δίπλα σε τόσο έμπειρα στελέχη μαθαίνεις γρήγορα, οπότε αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για τη νέα διοίκηση του Δ.Σ.».

Για την απουσία του κόσμου τα τελευταία χρόνια:

«Θεωρούμε ότι ήταν μία εσωστρέφεια της προηγούμενης διοίκησης, οπότε εμείς βάλαμε βασικό άξονα την εξωστρέφεια, οπότε είναι στο χέρι μας και η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο».

Αν υπήρξε επαφή με τον Μπάνε Πρέλεβιτς:

«Το μισό Δ.Σ. αποτελείται από παράγοντες που ήταν και στο προηγούμενο, οπότε μέσω αυτών έχουμε εικόνα. Με τον Μπάνε δεν έχει γίνει κάποια επαφή, θα τον αφήσουμε να ξεκουραστεί, και τον θέλουμε στο γήπεδο δίπλα μας».

Για την εξωστρέφεια:

«Υπήρξαν περιστατικά μετά την δήλωση του Μπάνε ότι θα αποχωρήσει, με ανθρώπους που θεώρησαν ότι πρέπει να πάρουν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε τιμή ευκαιρίας. Η εξωστρέφεια έχει πολλές εκφάνσεις, εμείς έχουμε πολλές ενέργειες στα υπόψιν, από τις οποίες κάποιες ξεκινήσαμε ήδη να κάνουμε, όπως συναντήσεις με συνδέσμους, επισκέψεις σε διάφορους φορείς, ή για παράδειγμα η συγκεκριμένη συνέντευξη τύπου, που μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε ανοιχτά για πολλά θέματα».

Ποδόσφαιρο

Γκαγκάτσης για 2004: «Θρίαμβος και έμπνευση»

Γιάννης Σωτηρίου
04.07.2025 10:22

TV με μπάσκετ, Euro & Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων

Γιάννης Σωτηρίου
04.07.2025 10:02

«Ο Κοτάρσκι θέλει να πάει στην Γαλατασαράι» (pic)

Όλγα Χιονίδου
04.07.2025 09:56

Διπλό «ραντεβού» στη Νέα Μεσημβρία

Γιάννης Σωτηρίου
04.07.2025 09:54

21 χρόνια συμπληρώνονται από το ΕΠΟΣ της Πορτογαλίας (vids)

Γιάννης Σωτηρίου
04.07.2025 08:25

Δεν γλίτωσε τις… φάπες ο Μπάμπα

Μάνος Τσαλγατίδης
03.07.2025 23:46

Μπάσκετ

H εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην 12άδα της Εθνικής Νεανίδων

Πάνος Γεωργογιάννης
03.07.2025 18:40

«Ετοιμάζεται… μεγάλη συνάντηση Παρτιζάν και ΠΑΟΚ!»

Όλγα Χιονίδου
03.07.2025 15:15

Προπονητής της χρονιάς ο Καντσελιέρι!

Όλγα Χιονίδου
03.07.2025 14:49

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Παλατάκι! (pic)

Όλγα Χιονίδου
03.07.2025 16:32

Το κοντέρ σταμάτησε στα 4.492 εισιτήρια διαρκείας!

Δημήτρης Βαφειάδης
03.07.2025 15:36

Στο «μικροσκόπιο» η πρώτη αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Όλγα Χιονίδου
03.07.2025 10:51

Αντίπαλοι

Ενίσχυσε την επιθετική του γραμμή με Αγκίρε ο Παναιτωλικός

Πάνος Γεωργογιάννης
03.07.2025 19:16

Ξεκίνησε με ήττα τα φιλικά του στην Ολλανδία ο Άρης

Πάνος Γεωργογιάννης
03.07.2025 18:26

Βρήκε τον αντι- Γκουγκεσασβίλι ο Πανσερραϊκός

Γιάννης Σωτηρίου
03.07.2025 17:21

Ανανέωσε με ΟΦΗ ο Σαλσέδο

Πάνος Γεωργογιάννης
02.07.2025 23:50

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Μπάρτλεϊ (pic)

Πάνος Γεωργογιάννης
01.07.2025 17:27

Ανακοίνωσε τον Στάικο η ΑΕΛ

Πάνος Γεωργογιάννης
30.06.2025 22:01
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Γκαγκάτσης για 2004: «Θρίαμβος και έμπνευση»
04.07.2025 10:22
TV με μπάσκετ, Euro & Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων
04.07.2025 10:02
«Ο Κοτάρσκι θέλει να πάει στην Γαλατασαράι» (pic)
04.07.2025 09:56
Διπλό «ραντεβού» στη Νέα Μεσημβρία
04.07.2025 09:54
Το συγκλονιστικό video της Λίβερπουλ για τον Ζότα
04.07.2025 09:00

Blogger

ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Καιρός για λίγη ηρεμία!

Μάνος Τσαλγατίδης
04.07.2025 00:04
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

«Θύμα» της επιτυχίας του

Σωτήρης Μήλιος
01.07.2025 22:39
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Έγιναν βήματα αλλά έχει δρόμο μπροστά του

Κώστας Βασιλόπουλος
02.07.2025 07:26
ΑρθρογράφοιΚλεάνθης Βαλαρούτσος

Κάτι κινείται επιτέλους

Κλεάνθης Βαλαρούτσος
30.06.2025 20:03
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ένας και μόνο δρόμος υπάρχει για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
21.06.2025 21:57
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο μοναδικός δρόμος προς τη σίγουρη αποτυχία

Θόδωρος Χαστάς
20.06.2025 14:05

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?