Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Πάμπλο Γκαρσία ο προπονητής της Γρανάδα, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Η Γρανάδα φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και διεκδικεί την πρωτιά στον όμιλο του Europa League, γεγονός που φαντάζει ιστορικό για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, θέλουμε να συνδυάσουμε την παρουσία ποδοσφαιριστών που δεν είχαν μέχρι πρότινος αρκετό χρόνο συμμετοχής γιατί τους αξίζει να απολαύσουν το Europa League. Θα παλέψουμε για την πρώτη θέση του ομίλου, είναι ένα ιστορικό γεγονός για εμάς».
Μάλιστα, απένειμε τα εύσημα στον ΠΑΟΚ για την εμφάνιση του στο Los Carmenes, το τελευταίο παιχνίδι του Αμπέλ Φερέιρα στο τιμόνι του Δικεφάλου ενώ στάθηκε με κολακευτικά λόγια και στον Πάμπλο Γκαρσία, τον οποίο γνωρίζει καλά από την Ισπανία:
«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας εξαιρετικός αντίπαλος, νικητής τίτλων στην Ελλάδα και πριν από ένα μήνα, δώσαμε έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες -μέχρι πρότινος- απέναντί του. Γνωρίζω από την Ισπανία τον Πάμπλο Γκαρσία, ξέρει καλά το κλαμπ, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο και φυσικά θέλω να του ευχηθώ τα καλύτερα αλλά από την… Παρασκευή και έπειτα».