inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Στοίχημα

Στοίχημα: Δυνατή η Τσέλσι, «άσος» παραμονής στην Ιταλία – Παρολί στο 14.00!

Το Betarades.gr έχει βρει ξανά τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος

inpaok
11.04.2021 00:30
Share
SHARE

Ήρθε το Σάββατο (10/04) και το κουπόνι πάμε στοίχημα έχει ματσάρες! Το Betarades.gr έχει βρει ξανά τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Μεταξύ άλλων, έχει και Ρεάλ – Μπαρτσελόνα σήμερα. Και το Clasico, και όλα τα ματς της ημέρας παίζουν με πολλά στοιχήματα στη Sportingbet!

Στοιχηματικά, δεν θα βάλουμε το ντέρμπι της Ισπανίας στις προτάσεις μας. Έχουμε όμως δυνατές επιλογές από Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α και Λιγκ 1 στο ποδόσφαιρο. Επίσης, σημείο βγάζει και το μπάσκετ και μάλιστα «καυτό»! Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά.

Ανώτερη η Τσέλσι

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από την Πρέμιερ Λιγκ, και το ματς της Κρίσταλ Πάλας με την Τσέλσι. Η αναμέτρηση έχει φαβορί και είναι οι «Μπλε».

Η Κρίσταλ Πάλας παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική στο «Γκούντισον Παρκ» και πήρε τον πόντο με το 1-1. Άξιζε αυτόν τον βαθμό η Πάλας που είχε ευκαιρίες. Ήταν το δεύτεο συνεχόμενο καλό αποτέλεσμα για την Κρίσταλ Πάλας, μετά τη νίκη επί της Γουέστ Μπρομ. Έχει ξεφύγει πλέον με 12 πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού και αγωνίζεται πλέον χωρίς άγχος. Δεν επαναπαύεται, αλλά είναι γεγονός ότι δεν κινδυνεύει άμεσα και αυτό ίσως επηρεάσει την εικόνα της.

Η Τσέλσι από την άλλη, έρχεται από μια μεγάλη νίκη στα προημιτελικά του Champions League. Έπαιξε με την Πόρτο, τυπικά εκτός έδρας, και επικράτησε με 0-2. Δεν εντυπωσίασαν οι «Μπλε», αλλά ήταν ανώτεροι στα σημεία και πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Τώρα, η ομάδα του Τούχελ θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες και στο πρωτάθλημα, μετά το στραπάτσο με τη Γουέστ Μπομ. Παλεύει για την τετράδα και δεν έχει περιθώριο για απώλειες σήμερα.

Όπως και να έχει, οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι και έχουν προβάδισμα για το τρίποντο. Το κίνητρό τους είναι πιο ισχυρό και έφτιαξαν πολύ την ψυχολογία τους με τη νίκη στο Champions League. Θα στηρίξουμε Τσέλσι, με το «διπλό» με ασιατικό χάντικαπ -1 (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Τσέλσι νικήσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 2.00.

Κρίσιμο ματς στο Περιστέρι

Μεταφερόμαστε στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, και στο παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΛ στο Περιστέρι. Το ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, κυρίως για τους φιλοξενούμενους. Και οι γηπεδούχοι όμως μόνο αδιάφοροι δεν είναι.

Ο Ατρόμητος ψάχνει… εναγωνίως την επιστροφή στις νίκες. Δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον Απόλλωνα Σμύρνης την περασμένη αγωνιστική. Το τελικό 1-1 μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο. Ο Παντελίδης ακόμα δεν έχει πάρει το πρώτο του τρίποντο με τον Ατρόμητο και θα ήθελε πολύ να συμβεί αυτό σήμερα. Οι Περιστεριώτες δεν είναι εντελώς αδιάφοροι, αφού μαθηματικά δεν έχουν σωθεί. Δύσκολα θα κινδυνεύσουν, είναι στο +8 από την τελική δυάδα, αλλά δεν μπορούν να ηρεμήσουν και 100%. Θα παίξουν για τη νίκη απόψε.

Η ΑΕΛ με τη σειρά της, έμεινε στο 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική με τον Παναιτωλικό. Προηγήθηκαν οι «Βυσσινί», αλλά ισοφαρίστηκαν και δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ της νίκης. Έχασαν και πέναλτι στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, ενώ συνολικά ήταν καλύτεροι. Γενικά, η ΑΕΛ βγάζει το καλύτερό της πρόσωπο στα πλέι-άουτ και θα κυνηγήσει το τρίποντο και σήμερα. Οφείλει άλλωστε να παίζει παντού για τη νίκη, αν θέλει να σωθεί. Είναι στο -3 από τον ΟΦΗ που βρίσκεται σε θέση παραμονής.

Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν μόνο για το «διπλό», σκοράρουν με συνέπεια τελευταία και πιστεύουμε θα βρουν γκολ και στο Περιστέρι. Αμυντικά όμως δεν πείθουν, ο Ατρόμητος έχει καλούς παίκτες μπροστά και έχει τα φόντα να σκοράρει και αυτός. Ποντάρουμε στο Goal / Goal σε απόδοση 2.05.

Νίκη παραμονής για Σπέτσια

Στην Ιταλία τώρα, και τη Σέριε Α, η Σπέτσια παίζει εντός έδρας με την Κροτόνε. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι και με νίκη απόψε κάνουν μεγάλο βήμα παραμονής.

Η Σπέτσια έχει συγκεντρώσει 29 βαθμούς έχει τώρα στο πρωτάθλημα και είναι σε ασφαλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Για την ακρίβεια, απέχει επτά πόντους από τον υποβιβασμό και την Κάλιαρι. Την περασμένη αγωνιστική ήταν καλή απέναντι στη Λάτσιο, αλλά λύγισε και έχασε με 2-1. Πληγώθηκε από ένα πέναλτι στο 88’, που την οδήγησε και στην ήττα. Είναι καθοριστικό το σημερινό ματς και η Σπέτσια μπορεί να αξιοποιήσει την έδρα της.

Η Κροτόνε από την άλλη, παραμένει εδώ και καιρό στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, και μοιάζει πολύ δύσκολο να σώσει την κατηγορία. Έχει μόλις 15 βαθμούς στη Σέριε Α και βλέπει τις ελπίδες της να απομακρύνονται όλο και περισσότερο. Έχασε από τη Νάπολι με 4-3, και ενώ ισοφάρισαν από 3-0 σε 3-3! Στο τέλος όμως, μίλησε η ποιότητα. Εκτός έδρας, η Κροτόνε είναι τραγική με 2 ισοπαλίες και 13 ήττες! Δεν έχει νίκη μακριά από το «σπίτι» της και αυτό είναι καθοριστικό για την πορεία της.

Φαίνεται να έχει το πάνω χέρι για το τρίποντο η Σπέτσια. Οι φιλοξενούμενοι δεν… βλέπονται εκτός έδρας, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει ότι είναι καλύτεροι. Θεωρούμε ότι η Σπέτσια μπορεί να κάνει βήμα παραμονής, με τον «άσο» σε απόδοση 1.85.

Στηρίζουμε Μπάμπεργκ

Από το ποδόσφαιρο στο μπάσκετ, και στο πρωτάθλημα Γερμανίας. Βγαίνει ένα δυνατό σημείο από εδώ, και συγκεκριμένα από το Μπαϊρόιτ – Μπάμπεργκ.

Η Μπαϊρόιτ κάνει αγώνα.. δρόμου για να μπει στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Έχει πανηγυρίσει πέντε νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια της και παίζει με καλύτερες πιθανότητες πλέον για το στόχο της. Βέβαια, για να τα καταφέρει στο τέλος, λογικά θα πρέπει να κάνει και υπερβάσεις και να κερδίσει ματς που δεν είχε υπολογίσει. Την Τρίτη συνετρίβη από την Μπάγερν στο Μόναχο, με 83-62. Πάντως, στο γήπεδό της η Μπαϊρόιτ είναι πιο αποτελεσματική και έχει εκεί τρεις συνεχόμενες νίκες.

Η Μπάμπεργκ τώρα, έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες. Αρχικά, ηττήθηκε από τους Τάουερς με 76-64 για το πρωτάθλημα. Την Πέμπτη, έχασε με 83-72 από τη Σάσαρι στο Basketball Champions League. Ήταν αδιάφορη και αποκλεισμένη η Μπάμπεργκ και αυτό το ματς δεν μπορεί να θεωρηθεί κριτήριο. Ξεκούρασε πολλούς παίκτες, στοχεύει και αυτή στα πλέι-οφ και έχει «κυκλώσει» το σημερινό ματς. Δεν παύει να είναι ποιοτική ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερο ρόστερ, ξεκούρασαν παίκτες μεσοβδόμαδα και οφείλουν να κερδίσουν σήμερα. Οι γηπεδούχοι το παλεύουν αλλά πιστεύουμε ότι δεν θα τα καταφέρουν απόψε. Πάμε με την ποιότητα και το «διπλό» με χάντικαπ -3,5 σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ποδόσφαιρο

Ο Αντρίγια δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι!

Πάνος Γεωργογιάννης
07.06.2025 23:49

Ελλαδάρα, ομαδάρα (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
07.06.2025 23:41

Ο Παυλίδης έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Εθνική (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
07.06.2025 23:29

Κλείνει την σεζόν και ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ ο Γκουγκεσασβίλι

Πάνος Γεωργογιάννης
07.06.2025 22:44

Ισοφάρισε με γκολ-οφσάιντ η Σλοβακία (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
07.06.2025 22:30

Το… κάρφωσε ο Ντέλιας! (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
07.06.2025 22:10

Μπάσκετ

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Μπαλτάκος

Πάνος Γεωργογιάννης
07.06.2025 21:52

Νέες καταγγελίες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (videos)

Γιάννης Σωτηρίου
07.06.2025 18:52

Ούτε που τους νοιάζει το μπάσκετ

Γιάννης Σωτηρίου
07.06.2025 10:18

Τιμωρία 10μηνης απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για Γιαννακόπουλο

Πάνος Γεωργογιάννης
06.06.2025 19:11

Έφτασε τα 1926 διαρκείας η ΚΑΕ ΠΑΟΚ! (pic)

Πάνος Γεωργογιάννης
06.06.2025 18:56

H… υπενθύμιση του ΠΑΟΚ για τα διαρκείας!

Όλγα Χιονίδου
06.06.2025 17:25

Αντίπαλοι

«Τελειώνει» του Κωστούλα στη Μπράιτον

Γιάννης Σωτηρίου
07.06.2025 15:26

«Τόσα δίνει στον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Γιάννης Σωτηρίου
07.06.2025 13:42

Ανακοίνωσε Κυριακόπουλο ο Παναθηναϊκός

Γιάννης Σωτηρίου
06.06.2025 12:39

ΑΕΚ: Πέθανε ο ιδρυτής της Original, Δημήτρης Χατζηχρήστος

Γιάννης Σωτηρίου
06.06.2025 01:06

Ο Μπάτσι ανέλαβε τον Πανσερραϊκό!

Πάνος Γεωργογιάννης
04.06.2025 22:00

Στον Παναθηναϊκό ο Κυριακόπουλους

Γιάννης Σωτηρίου
04.06.2025 11:47
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Ο Αντρίγια δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι!
07.06.2025 23:49
Ελλαδάρα, ομαδάρα (video)
07.06.2025 23:41
Ο Παυλίδης έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Εθνική (video)
07.06.2025 23:29
Ο ΟΣΦΠ επιβεβαίωσε το νέο κρούσμα ντόπινγκ
07.06.2025 23:06
Κλείνει την σεζόν και ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ ο Γκουγκεσασβίλι
07.06.2025 22:44

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ και η Νέα Τούμπα

Κώστας Βασιλόπουλος
05.06.2025 02:19
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Χάος στο ΣΕΦ; Να τιμωρηθεί ο Λουτσέσκου!

Μάνος Τσαλγατίδης
01.06.2025 23:57
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

«Ο καλύτερος στην Ευρώπη»…

Σωτήρης Μήλιος
31.05.2025 09:31
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο ΠΑΟΚ πήρε… μάθημα και θα δώσει απαντήσεις

Κώστας Βασιλόπουλος
29.05.2025 00:22
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα!

Μάνος Τσαλγατίδης
26.05.2025 14:19
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ακροβατώντας σε μία λεπτή στρώση πάγου…

Σωτήρης Μήλιος
20.05.2025 23:55

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?