Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει Πέμπτης η Μαρσέιγ, με τη γαλλική ομάδα να εκδίδει ανακοίνωση- κάλεσμα στον κόσμο, ζητώντας τους να γεμίσουν το Βελοντρόμ, στην πρώτη αναμέτρηση των προημιτελικών του Conference League.
Όπως διαβάσατε νωρίτερα (δείτε εδώ) στη Γαλλία κάνουν λόγω για… μισοάδειο Βελοντρόμ, με τους Μασσαλούς να κάνουν τη δική τους προσπάθεια, απευθύνοντας «κάλεσμα» στον κόσμο της ομάδας.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 22:00 (21:00 ώρα Γαλλίας) η Μαρσέιγ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, για τον πρώτο προημιτελικό του Conference League στο Βελοντρόμ. Έχετε μόνο λίγες ημέρες για να κλείσετε το εισιτήριο σας για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση.
Συνεχίζεται η ευρωπαϊκή περιπέτεια για τη Μαρσέιγ, που μετά τη Καραμπάγκ και τη Βασιλεία, κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ από την Ελλάδα. Φτάσαμε στην αρχή της άνοιξης και στο Βελοντρόμ θα υπάρχει μια ζεστή ατμόσφαιρα, με τους ποδοσφαιριστές του Χόρχε Σαμπάολι να ελπίζουν ότι θα κάνουν τη διαφορά, ενόψει και του αγώνα ρεβάνς στο «καυτό» γήπεδο της Τούμπας.
Οι ποδοσφαιριστές μας θα χρειαστούν την αμέριστη συμπαράσταση σας, για να παρατείνουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, μέχρι τον τελικό των Τιράνων.
Την Πέμπτη (7/4) θα έχουμε έναν Έλληνα στο Βελοντρόμ».