inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

Η λαμπρή παρουσίαση του «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK»

Όσα ειπώθηκαν στην εκδήλωση για το βιβλίο του Κώστα Βασιλόπουλου

Πάνος Γεωργογιάννης
17.11.2023 08:32
Share
SHARE

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, για την παρουσίαση του βιβλίου «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK», του Κώστα Βασιλόπουλου.

Μέσα στο βιβλίο συγκεντρώθηκαν γνωστές αλλά και άγνωστες πληροφορίες της επιτυχίας του ΠΑΟΚ την σεζόν 2018-2019, που αναγνωρίστηκε από όλη την Ελλάδα, με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδοσφαιριστές και διοικούντες διηγούνται τις δικές τους ιστορίες από την «χρυσή» χρόνια του «Δικεφάλου», με τις περιγραφές να ταξιδεύουν τον αναγνώστη στους αγωνιστικούς χώρους της Τούμπας αλλά και στους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν μετά τις κατακτήσεις των τροπαίων.

Τον πρώτο λόγο πήρε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος έδωσε την δική του οπτική για το βιβλίο: «Πρώτα από όλα να πω ότι είμαστε σε μια γενιά που δεν ζήσαμε την δεκαετία του 70′, η καταγραφή της ιστορίας είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι ωραίο να φανεί στα παιδιά τι είναι το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Το 2019 είναι για να δείξει κάποιος τις επιτυχίες. Το βιβλίο είναι για να καταλάβει κανείς την ψυχοσύνθεση και την πίεση που υπήρχε. Δεν μπορώ να μιλάω για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, θα μιλάω για ώρες. Δεν ξέρω εάν είναι ο καλύτερος προπονητής, θεωρώ ότι είναι ο ιδανικός για αυτή την ομάδα».

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής ανέφερε πως: «Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τον Κώστα Βασιλόπουλο και να τον ευχαριστήσω για την έκδοση του βιβλίου. Διαβάζοντας το, κατάλαβα από τις πρώτες σελίδες ότι στον ΠΑΟΚ συμβαίνουν πολλά πράγματα και όλα αυτά που έγιναν δεν τα έχουμε μάθει. Είναι καταθέσεις από την πλευρά των πρωταγωνιστών. Όλοι εμείς οι ΠΑΟΚτζηδες γιορτάσαμε την μεγάλη επιτυχία, πανηγυρίζοντας αλλά κανείς δεν έμαθε ποτέ τι “αγώνας” γινόταν για να πετύχουν τον πολύ μεγάλο άθλο.

Ο προπονητής, ο μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπέδων, ο οποίος με πολύ ωραίο τρόπο περιγράφει όλα όσα συνέβαιναν στα εσωτερικά του Δικεφάλου. Δημιούργησαν τέτοια ατμόσφαιρα που όλος ο ΠΑΟΚ ένιωθε ενωμένος. Το βιβλίο θα πρέπει να είναι για τους ΠΑΟΚτζηδες ένα βιβλίο που θα τους κατευθύνει. Το βιβλίο μας “ταξιδεύει” στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη και του Ραζβάν Λουτσέσκου του 2019 γιατί δικαίωσε όλους τους φιλάθλους. Να τους ευχαριστήσω και να ευχηθώ να έχουμε και άλλες τέτοιες μεγάλες επιτυχίες».

Ο Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Χρυσόστομος Γκαγκάτσης ήταν ο επόμενος που περιέγραψε την δική του άποψη για το βιβλίο: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κώστα Βασιλόπουλου γιατί κατάφερε με μαεστρία να γράψει ο,τι έγινε στο νταμπλ (2019-2020). Θα πω μία αστεία ιστορία: Πριν το παιχνίδι του δεύτερου γύρου με τον Παναθηναϊκό και ενώ η διαφορά με τον Ολυμπιακό ήταν στους 7 βαθμούς (ισοπαλία με Άρη) την προηγούμενη μέρα στο αεροδρόμιο είδα τον Παντελή Κωνσταντινίδη και τον ρώτησα πως θα παίξουμε και είπε “με τον Σακχοφ” ενώ είχε αποχωρήσει από τον σύλλογο. Κατεβαίνουμε στο ΟΑΚΑ μετά το αποτέλεσμα (νίκη) γυρνάω και τους λέω ότι “έπρεπε να βάλουμε τον Σάκχοφ αντί για Ολιβειρα” (γέλια). Συγχαρητήρια για αυτό το εκπληκτικό βιβλίο. Είχαμε ξεκινήσει με το -2 από την αρχή της σεζόν, κάνοντας την κατάκτηση ακόμη πιο σημαντική».

Ο συγγραφέας Κώστας Βασιλόπουλος ήταν ο επόμενος που πήρε τον λόγο και μίλησε για το βιβλίο που «ταξίδεψε» τους αναγνώστες: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέλιο Αγγελούδη, τον Χρήστο Ζαμπούνη. Συναδέλφους φίλους και γνωστούς που έχουμε περάσει τα πάντα (χαρές, λύπες), όπως το 2018-2019 που πήρε ο ΠΑΟΚ το νταμπλ αλλά δεν το γιόρτασε διότι υπήρξε η γνωστή κλοπή. Ο Χρήστος Ζαμπούνης με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε εάν έχω έτοιμο να πω για κάτι (γέλια), αλλά δεν έχω. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τον καλύτερο προπονητή που πέρασε από τον ΠΑΟΚ, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, θα εξηγήσω στην πορεία γιατί. Δεν θα σας κουράσω πολύ, ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, ούτε Γαλλικά θα μιλήσω (γέλια) ούτε Ρουμάνικα. Αισθάνομαι ευλογημένος που περιέγραψα τις αφηγήσεις τους, καταγράφοντας την ωραιότερη χρόνια στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Την κατάκτηση του νταμπλ θα την θυμόμαστε για πάντα. Στο τέλος ελπίζω να δοθεί η αφορμή για ένα ακόμη νταμπλ. Όσες προσπάθειες και να έγιναν παλιότερα δεν ξανάγινε ό,τι έγινε με τον Ράζβαν Λουτσέσκου».

Τέλος, μίλησε ο πρωταγωνιστής των «ασπρόμαυρων» Ραζβάν Λουτσέσκου: «Αισθάνομαι σαν να έχω προσγειωθεί από άλλον πλανήτη, βλέποντας τόσους ανθρώπους με τόσα συναισθήματα. Όταν το Σάββατο πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Κώστας μου είπε “ετοιμάσου” για την Πέμπτη, τον ρώτησα “τι είναι; κανένα μεγάλο πάρτι;” (γέλια). Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να υπάρχει τέτοιο συναισθηματικό υπόβαθρο αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ όλους γιατί είναι πολύ συναισθηματική στιγμή για εμένα και με κάνετε να νιώθω ξεχωριστά.

Ο δεύτερος λόγος που αισθάνομαι πως προσγειώθηκα από άλλο πλανήτη είναι όταν με ρώτησε ο Κώστας να του πω τι θυμόμουν από εκείνες τις στιγμές. Όλες οι συναντήσεις γινόταν στην εβδομάδα των αγώνων. Σκεφτόμουν τι θα γίνει εάν χάσουμε το επόμενο παιχνίδι διότι είμαι προληπτικός. Είναι τυχερός όμως (γέλια) γιατί η πρώτη συνάντηση ήταν πριν κερδίσουμε την ΑΕΚ με 2-0 οπότε και ήθελα να βρεθούμε για να συνεχίσουμε αυτό το σερί. Εγώ είμαι ένας αφηγητής, η προικα ανήκει στον Κώστα Βασιλόπουλου. Έχει αναφερθεί πολλές φορές το όνομα μου και δεν πρέπει.

Όλο το μερίδιο ανήκει στον Κ.Σαββίδη, γιατί έβαλε ψυχή στον ΠΑΟΚ, μας πίεσε για να πάρει το καλύτερο κομμάτι μας. Μας έδωσε την δικιά του τρελά για να κατακτήσουμε το οτιδήποτε με τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι που δούλεψαν για αυτά τα δύο νταμπλ γιατί δύο είναι, απλώς ένα πρωτάθλημα κλάπηκε με τους τρόπου που γνωρίζεται. Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν όλα αυτά τα χρόνια ήταν λόγω του Σαββίδη και όλοι δουλευαν προς εκείνη την κατεύθυνση.

Παρόλα αυτά η επιτυχία δεν είναι μόνο ενός ανθρώπου αλλά εάν θα έπρεπε να δώσουμε το όνομα σε κάποιον που τα έδωσε όλα, αυτό το όνομα είναι του Κ.Σαββίδη. Προσωπικά πρέπει να τον ευχαριστήσω γιατί με έκανε καλύτερο προπονητή, χωρίς καμία αμφιβολία. Μου σκληραγώγησε την νοοτροπία, με έκανε έναν “μαχητή” και με έκανε καλύτερο χωρίς καμία αμφιβολία.

Το σωστό βέβαια είναι να ευχαριστήσω έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές γιατί στο τέλος της ημέρας αυτοί έμπαιναν στο γήπεδο. Θα πρέπει να ευχαριστήσω και τον Γιώργο Σαββίδη διότι τον πρώτο χρόνο ήταν δίπλα μου. Κανονικά θα πρέπει να ευχαριστήσω έναν-έναν τον Μάκη, τον Κυριάκο, τον Γκαγκάτση γιατί δουλέψαμε όλοι μαζί με αγάπη.

Και πρέπει να ευχαριστήσω όλο το επιτελείο, το ιατρείο, τους ανθρώπους που είναι στην κουζίνα, που ετοιμάζουν τον αγωνιστικό χώρο γιατί όλα τα κομμάτια θα πρέπει να είναι ενωμένα και να νιώθεις την θετική αύρα από τους συνεργάτες σου».

Ποδόσφαιρο

Πήρε Βούκοτιτς ο ΟΦΗ

Παναγιώτης Κυρικλίδης
10.09.2025 17:30

Το πρώτο «ασπρόμαυρο» τριήμερο της σεζόν!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
10.09.2025 17:12

Φουλάρει για Ουάρντα η ΑΕΛ

Γιάννης Σωτηρίου
10.09.2025 16:50

Εισιτήρια και… οδηγίες των Ισραηλινών για την Τούμπα!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
10.09.2025 15:46

Βλέπουν τον ΠΑΟΚ αουτσάιντερ

Παναγιώτης Κυρικλίδης
10.09.2025 15:25

Στον Άρη ο Χακόμπο (pic)

Γιάννης Σωτηρίου
10.09.2025 14:48

Μπάσκετ

Το εντυπωσιακό «ασπρόμαυρο» τρέιλερ του Παρτιζάν- ΠΑΟΚ!

Όλγα Χιονίδου
10.09.2025 16:29

Ορίστηκε ο ημιτελικός με την Τουρκία!

Γιάννης Σωτηρίου
10.09.2025 16:07

Με αυτούς πάει Βελιγράδι ο ΠΑΟΚ!

Όλγα Χιονίδου
10.09.2025 15:07

ΠΑΟΚ- Παρτιζάν: Αλλαγή στο ιστορικό φιλικό!

Όλγα Χιονίδου
10.09.2025 13:47

Τελευταία προπόνηση και αναχώρηση για τον ΠΑΟΚ

Ευαγγελία Σαράντη
10.09.2025 11:01

Η υπόκλιση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην Εθνική μπάσκετ (pic)

Ευαγγελία Σαράντη
10.09.2025 08:41

Αντίπαλοι

Πήρε Βούκοτιτς ο ΟΦΗ

Παναγιώτης Κυρικλίδης
10.09.2025 17:30

Φουλάρει για Ουάρντα η ΑΕΛ

Γιάννης Σωτηρίου
10.09.2025 16:50

Εισιτήρια και… οδηγίες των Ισραηλινών για την Τούμπα!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
10.09.2025 15:46

Στον Άρη ο Χακόμπο (pic)

Γιάννης Σωτηρίου
10.09.2025 14:48

Ξέσπασε για τα «φακελάκια» των γιατρών ο Ηλιόπουλος (video)

Γιάννης Σωτηρίου
09.09.2025 22:23

Μεταγραφή πριν τον ΠΑΟΚ για τον ΟΦΗ

Γιάννης Σωτηρίου
09.09.2025 14:17
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Πήρε Βούκοτιτς ο ΟΦΗ
10.09.2025 17:30
Το πρώτο «ασπρόμαυρο» τριήμερο της σεζόν!
10.09.2025 17:12
Φουλάρει για Ουάρντα η ΑΕΛ
10.09.2025 16:50
Το εντυπωσιακό «ασπρόμαυρο» τρέιλερ του Παρτιζάν- ΠΑΟΚ!
10.09.2025 16:29
Ορίστηκε ο ημιτελικός με την Τουρκία!
10.09.2025 16:07

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Όταν η ΕΠΟ δεν φοβάται να πάρει αποφάσεις…

Κώστας Βασιλόπουλος
06.09.2025 08:41
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Με αυτό το… πλευρό να κοιμάται

Θόδωρος Χαστάς
01.09.2025 01:05
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ηρεμία του!

Μάνος Τσαλγατίδης
01.09.2025 22:00
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ιβάν, για σένα!

Κώστας Βασιλόπουλος
29.08.2025 20:55
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ήταν στο χέρι του, απλά χρησιμοποίησε όλα… τα δάχτυλα

Θόδωρος Χαστάς
28.08.2025 23:38
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Η εγγύηση… Σαββίδης η πρόκριση και η ενίσχυση

Κώστας Βασιλόπουλος
28.08.2025 13:53

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?