Ο 27χρονος Γάλλος δεξιοπόδαρος αμυντικός της Μπεσίκτας, Βαλεντίν Ροζιέ έχει μπει σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε η FORZA (δείτε εδώ).
O έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην πατρίδα του με την φανέλα της Ντιζόν, με την οποία σε τρεις σεζόν κατέγραψε συνολικά 60 συμμετοχές έχοντας στο ενεργητικό του και εφτά ασίστ.
Το 2019, μάλιστα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δαπάνησε το ποσό των 5 εκατ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον Ροζιέ από την Ντιζόν, όμως η θητεία του στην πορτογαλική ομάδα δεν εξελίχθηκε όπως θα την περίμενε.
Ο Ροζιέ κατέγραψε μόλις 16 συμμετοχές με την Σπόρτινγκ, προτού ακολουθήσουν δύο δανεισμοί στην Μπεσίκτας, με την τουρκική ομάδα να αποκτάει τα δικαιώματα του Γάλλου μπακ την περσινή σεζόν έναντι 4,8 εκατ. ευρώ.
Στην Μπεσίκτας ο Ροζιέ βρήκε την… Ιθάκη του, πραγματοποιώντας τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του έχοντας σε 126 ματς, έξι γκολ και 18 ασίστ!
Πάρτε παρακάτω μια γεύση από τον έμπειρο μπακ που απασχολεί σοβαρά τον ΠΑΟΚ: