inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

Δε γίνονται αυτά…

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

Θόδωρος Χαστάς
21.02.2024 22:19
Share
SHARE

Μετά από έναν ημιτελικό για πολύ γερά νεύρα που κράτησε σχεδόν 3,5 ώρες, ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός τελικού κυπέλλου χάνοντας από τον Παναθηναϊκό με 6-5 στη διαδικασία των πέναλτι (0-1 καν. αγώνας, 1-2 παράταση).

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ο Αντρίγια είχε κάνει το 0-1 στο 72’, στην παράταση ο Κεντζιόρα το 0-2 στο 105’ αλλά στο 129’ – στην εκπνοή – ένα γκολ του Λημνιού έκανε το 1-2 και έστειλε το ματς στα πέναλτι.

Με τον Τάισον βασικό αλλά και εκπλήξεις ήταν η αρχική ενδεκάδα που παρέταξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Κοτάρσκι ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης και Μπάμπα στην τετράδα της άμυνας, οι Σβαμπ-Μεϊτέ στα χαφ, και οι Τάισον-Αντρίγια-Κωνσταντέλιας γύρω από τον φουνταριστό Μπράντον στην επίθεση. Από την πλευρά του, ο Φατίχ Τερίμ προτίμησε το 4-3-3 με τον Μπακασέτα στα χαφ και τους Παλάσιος-Μπερνάρ-Ιωαννίδη στην επιθετική γραμμή.

Η αναμέτρηση άρχισε και συνεχίστηκε κάτω από καταρρακτώδη βροχή και επηρέασε κάπως τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών μέχρι να βρουν πατήματα στο γήπεδο.

Πέρα αυτού, ο Λουτσέσκου είδε τα πλάνα του να αλλάζουν με το ξεκίνημα καθώς μόλις στο 2’ ο Μιχαηλίδης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Κουλιεράκη. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με καλή κυκλοφορία της μπάλας έψαχνε το γκολ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 14’ όταν η κοντινή κεφαλιά του Σβαμπ εξουδετερώθηκε από τον Νταγκόφσκι, ενώ στο 20’ ο ίδιος παίκτης από πλεονεκτική θέση δεν έπιασε καλά το σουτ για να στείλει την μπάλα στην εστία.

Ο Δικέφαλος συνέχισε να έχει τον έλεγχο του ματς, χωρίς όμως να δημιουργεί καθαρές φάσεις καθώς οι γηπεδούχοι οχυρώθηκαν πιο πίσω στο γήπεδο και έψαχναν την κόντρα για να απειλήσουν. Σε μια τέτοια περίπτωση, στο 36’ ο Ιωαννίδης νικήθηκε από τον Κεντζιόρα, ενώ το σουτ του Μπακασέτα μπλόκαρε ο Κοτάρσκι.

Στο 39’ ήταν η σειρά του Μπράντον να βρεθεί σε καλή θέση εντός περιοχής αλλά το δυνατό σουτ του κατέληξε κόρνερ. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν ξανά για τους φιλοξενούμενους, με τον Αντρίγια να σουτάρει άουτ, έτσι το 0-0 παρέμεινε.

Χωρίς αλλαγές για τις δυο ομάδες ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με πιο έντονο όμως ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ έφτασε νωρίς πολύ κοντά στο γκολ με διπλή ευκαιρία. Στο 49’ το πλάγιο σουτ του Τόμας απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι, και στην επαναφορά το νέο σουτ του Κωνσταντέλια κατέληξε κόρνερ.

Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 64’ όταν ο Μεϊτέ βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα όμως, ο ΠΑΟΚ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ότο ήταν αυτός που έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Αντρίγια με το δεξί έγραψε το 0-1.

Ακολούθησαν αλλαγές από τους δυο πάγκους. Σαμάτα, Ντεσπόντοφ και Οζντόεφ πέρασαν στο ματς, με τον Κωνσταντέλια να μεταφέρεται στο “10”, την ώρα που Σπόραρ και Βαγιαννίδης ήταν οι επιλογές του Τερίμ.

Με το σκορ του πρώτου αγώνα να έχει πλέον “ισοφαριστεί”, το υπόλοιπο της αναμέτρησης βρισκόταν σε τεντωμένο σκοινί. Ο Δικέφαλος πάντως ήταν αυτός που έψαχνε το γκολ. Στο 81’ ο Κωνσταντέλιας έχασε σημαντική ευκαιρία σουτάροντας αμαρκάριστος από το ύψος της περιοχής αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 86’ ο Οζντόεφ αστόχησε από κοντινή και πλάγια θέση εντός περιοχής, έτσι τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και το 0-1 οδήγησε στην παράταση.

Στο έξτρα μισάωρο, οι δυο ομάδες ήταν κάπως πιο προσεκτικές στο παιχνίδι τους, με τον Δικέφαλος πάντως να συνεχίζει να είναι πιο απειλητικός από τον αντίπαλό του. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 103’ με τον Κωνσταντέλια να σουτάρει μόνος από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, η δεύτερη με τον Ντεσπόντοφ στο 104’ με σουτ που κατέληξε κόρνερ, από το οποίο όμως ο Δικέφαλος δικαιώθηκε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βούλγαρος και ο Κεντζιόρα με κεφαλιά έκανε το 0-2 με την εκπνοή του πρώτου μέρους της παράτασης.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός πήρε “υποχρεωτικά” μέτρα στο γήπεδο, είχε ένα σουτ με τον Μπακασέτα στο 108’ που έφυγε άουτ. Στο 115’ ο Μπάμπα συγκρούστηκε με τον Βαγιαννίδη και σωριάστηκε αναίσθητος στο έδαφος, ευτυχώς επανήλθε μετά από μια διακοπή αρκετών λεπτών, αποχωρώντας με το ασθενοφόρο από το γήπεδο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ να παίξει με δέκα παίκτες τα τελευταία λεπτά της παράτασης. Στο 126’ ήρθε η μεγαλύτερη φάση για τον Παναθηναϊκό με κεφαλιά του Μαντσίνι που απομάκρυνε πάνω στη γραμμή ο Κουλιεράκης. Στο 129’ – στην εκπνοή του αγώνα – όμως ο Λημνιός με σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-2 και έστειλε το ματς στη διαδικασία των πέναλτι.

Τα πέναλτι:

Σπόραρ – Απέκρουσε ο Κοτάρσκι
Κουλιεράκης – 0-1
Γερεμέγεφ – 1-1
Μουργκ – 1-2
Μπακασέτας – 2-2
Κεντζιόρα – 2-3
Κώτσιρας – 3-3
Μεϊτέ – 3-4
Μλαντένοβιτς – 4-4
Ντεσπόντοφ – Απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι
Λημνιός – άουτ
Οζντόεφ – Μπλόκαρε ο Ντραγκόφσκι
Μαντσίνι – 5-4
Μάρκος Αντόνιο – 5-5
Αράο – οριζόντιο δοκάρι
Ότο – Απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι
Σένκεφελντ – 6-5
Σαμάτα – άουτ

Γκολ: Λημνιός 120+9′ (σουτ) / Αντρίγια 72’ (σουτ), Κεντζιόρα 105’ (κεφαλιά)
Κίτρινες: Μπακασέτας 16’, Ζέκα 68’, Παλάσιος 82’ / Τόμας 23’, Μεϊτέ 51’, Ντεσπόντοφ 90+2’, Οζντόεφ 97’, Κουλιεράκης 100’, Μουργκ 111′
Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Αράο, Γεντβάι (Σένκεφελντ 55’), Ζέκα (Βαγιαννίδης 76’), Βιλένα (Μαντσίνι 85’), Παλάσιος (Λημνιός 85’), Μπερνάρ (Γερεμέγεφ 105’), Μπακασέτας, Ιωαννίδης (Σπόραρ 76’).
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης (Κουλιεράκης 4’), Κεντζιόρα, Ότο, Μεϊτέ, Σβαμπ (Οζντόεφ 74’), Τάισον (Ντεσπόντοφ 74’), Κωνσταντέλιας (Μάρκος Αντόνιο 109’), Αντρίγια (Μουργκ 85’), Μπράντον (Σαμάτα 74’).
Διαιτητής: Ντάνιελ Ζίμπερτ (Γερμανία)
Βοηθοί: Γιαν Ζίντελ (Γερμανία), Ράφαελ Φόλτιν (Γερμανία)
Γήπεδο: “Απόστολος Νικολαϊδης”
Θεατές: 20.000

Ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ σε Europa & Conference League

Όλγα Χιονίδου
01.08.2025 08:32

Προχωρά το θέμα του φορ στον ΠΑΟΚ Β

Παναγιώτης Κυρικλίδης
01.08.2025 08:34

Λουτσέσκου σε παίκτες: «Αυτά θέλω από εσάς» (video)

Μάνος Τσαλγατίδης
31.07.2025 23:52

Kαι φέτος θα… Αράζ στον καναπέ

Μάνος Τσαλγατίδης
31.07.2025 23:29

Δεν κέρδισε, αλλά πέρασε η ΑΕΚ

Γιάννης Σωτηρίου
31.07.2025 23:06

Η Κ19 του ΠΑΟΚ παίζει στην Πτολεμαΐδα

Μάνος Τσαλγατίδης
31.07.2025 22:59

Μπάσκετ

Λύγισε τη Βουλγαρία και εξασφάλισε την παραμονή η Εθνική Εφήβων

Πάνος Γεωργογιάννης
31.07.2025 19:44

Έμαθε αντίπαλο ο ΠΑΟΚ

Δημήτρης Βαφειάδης
30.07.2025 17:40

«Μάχη» με Σλοβενία για την Εθνική Εφήβων

Ευαγγελία Σαράντη
30.07.2025 13:05

Στην προεπιλογή της Εθνικής Φινλανδίας ο Γκράντισον

Όλγα Χιονίδου
30.07.2025 09:02

O Καντσελιέρι θέλει να… ψωνίσει από Ελλάδα

Γιάννης Σωτηρίου
29.07.2025 20:48

Στην προετοιμασία της Εθνικής ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Γιάννης Σωτηρίου
29.07.2025 17:27

Αντίπαλοι

Kαι φέτος θα… Αράζ στον καναπέ

Μάνος Τσαλγατίδης
31.07.2025 23:29

Δεν κέρδισε, αλλά πέρασε η ΑΕΚ

Γιάννης Σωτηρίου
31.07.2025 23:06

Αυτή τη φορά έγινε το φιλικό του Πανσερραϊκού

Γιάννης Σωτηρίου
31.07.2025 22:11

Ανακοίνωσε Στρεφέτσα ο ΟΣΦΠ

Πάνος Γεωργογιάννης
31.07.2025 18:53

Η Βόλφσμπεργκερ διοργανώνει εκδρομή στην Θεσσαλονίκη

Πάνος Γεωργογιάννης
31.07.2025 18:31

«Ενδιαφέρον από Γαλλία για τον Μπαγιό!»

Παναγιώτης Κυρικλίδης
31.07.2025 15:48
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ σε Europa & Conference League
01.08.2025 08:32
Τα πρωτοσέλιδα 1/8 (video)
01.08.2025 08:04
Προχωρά το θέμα του φορ στον ΠΑΟΚ Β
01.08.2025 08:34
Λουτσέσκου σε παίκτες: «Αυτά θέλω από εσάς» (video)
31.07.2025 23:52
Kαι φέτος θα… Αράζ στον καναπέ
31.07.2025 23:29

Blogger

ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Το ταμείο της προετοιμασίας και το συμβόλαιο που του αξίζει!

Μάνος Τσαλγατίδης
28.07.2025 08:28
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Η απόλαυση του… χορού στη βροχή

Μάνος Τσαλγατίδης
24.07.2025 23:23
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ενωμένοι για τα επόμενα 100 χρόνια δόξας του ΠΑΟΚ!

Κώστας Βασιλόπουλος
24.07.2025 14:22
ΑρθρογράφοιΚλεάνθης Βαλαρούτσος

Μιλάμε για μετάλλαξη

Κλεάνθης Βαλαρούτσος
22.07.2025 00:51
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση

Μάνος Τσαλγατίδης
20.07.2025 22:39
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ματέο Σέρα: Αετίσιο μάτι

Σωτήρης Μήλιος
19.07.2025 21:40

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?