Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το INPAOK (δείτε εδώ), μεγάλη σύσκεψη έλαβε χώρα στα γραφεία της Τούμπας, ανάμεσα σε Μαρία Γκοντζαρόβα, Κυριάκο Κυριάκο, Γιάννη Δημογιάννη και το τμήμα των εισιτηρίων, αναφορικά με τις τιμές αλλά και το παιδικό εισιτήριο.
Εκτός από το, βασικό, θέμα, του παιδικού εισιτηρίου, στο τραπέζι έπεσε και το ζήτημα των κατόχων των εισιτηρίων διαρκείας και τα παιχνίδια στα οποία δεν μπορούν να δώσουν το παρών.
Αυτό απασχολεί τους ανθρώπους των πρωταθλητών, αφού οι θέσεις μένουν κενές, με αυτό να έχει επίπτωση στην εικόνα και τον παλμό του γηπέδου.
Έτσι, αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση ούτως ώστε να μπορούν να μεταβιβαστούν τα εισιτήρια διαρκείας, ή ακόμη και ο κάτοχος να μπορεί να απελευθερώνει τη θέση του σε παιχνίδια υψηλής ζήτησης που δεν θα δώσει το παρών, κερδίζοντας κάποια προνόμια όπως π.χ. εκπτώσεις σε αγορές από τη μπουτίκ, ή στην επόμενη αγορά του επόμενου εισιτηρίου διαρκείας.
Ένα άλλο θέμα που απασχολεί είναι η εικόνα του γηπέδου, και ειδικότερα στις Θύρες 5-6, οι οποίες είναι και αυτές που φαίνονται στον τηλεοπτικό φακό.
Ο Δικέφαλος θέλει με παρεμβάσεις για να αυξηθεί η πληρότητα, αλλά και στη συμμετοχή όλων των θυρών στον παλμό του αγώνα, με κάποια events, αφού, όπως σε όλα τα γήπεδα του κόσμου, οπαδοί και παλμός υπάρχει κυρίως στο πέταλο, και στο υπόλοιπο γήπεδο υπάρχουν μόνο θεατές.
Η απόφαση του ΠΑΟΚ είναι να γίνει προσπάθεια να «ζωντανέψει» και το υπόλοιπο γήπεδο, και τα όποια μέτρα παρθούν θα είναι προς όφελος της πληρότητας και του παλμού και εις βάρος, έστω κι ελεγχόμενα, του οικονομικού κομματιού.
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου αντιλαμβάνονται ότι οι προσαρμογές και οι φιλολαϊκές παρεμβάσεις είναι απαραίτητες, προκειμένου να παραμείνει η Τούμπα «η πιο παθιασμένη έδρα του πλανήτη», όπως σημείωναν χαρακτηριστικά.
Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι δεν είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για τις νέες συνθήκες, αλλά το λαϊκό προφίλ του σωματείου επιβάλλει να διαμοιραστεί το κόστος με τον κόσμο του.