Η κοινωνία βράζει, η ΕΟΚ σε δικό της κόσμο. Η ΚΕΔ όρισε στην Α1 τον διαιτητή Χατζημπαλίδη που εκκένωσε το Ιβανώφειο την Τετάρτη (26/2) λόγω των συνθημάτων στον αγώνα Ηρακλής-Ερμής Σχηματαρίου.
Σκηνές απείρου «κάλλους» εκτυλίχθηκαν στο Ιβανώφειο στον αγώνα ανάμεσα στον γηπεδούχο Ηρακλή και τον φιλοξενούμενο Ερμή Σχηματαρίου: οι οπαδοί του Γηραιού άρχισαν να φωνάζουν «Δεν ήτανε ατύχημα ήταν δολοφονία» αναφερόμενοι στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, ρίχνοντας τα βέλη τους προς το κράτος.
Οι διαιτητές της αναμέτρησης ακούγοντας το (παρατεταμένο) σύνθημα αποφάσισαν ν’ αποχωρίσουν από τον αγωνιστικό χώρο διακόπτοντας το ματς, πήγαν στ’ αποδυτήρια και μετά από 25 λεπτά ζήτησαν να εκκενωθεί το γήπεδο προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι!
Όλα αυτά ενώ η κοινωνία βράζει, όλη η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα στους δρόμους ζητώντας δικαιοσύνη για τα Τέμπη, παρά ταύτα η ΕΟΚ αποφάσισε να επιβραβεύσει τον διαιτητή που ζήτησε εκκένωση στο Ιβανώφειο, ορίζοντάς τον στον αγώνα του Λαυρίου με την Καρδίτσα.