Ο ΠΑΟΚ δίνει σπουδαίο ευρωπαϊκό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φρίμπουργκ, για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του FIBA Europe Cup, με τον «ασπρόμαυρο» ΑΣ να στέλνει το δικό του μήνυμα- ευχή στο σύνολο του Μάσιμο Καντσελιέρι.
Όπως αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι»:
Για τον πρώτο προημιτελικό του FIBA Europe Cup, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξίδεψε στην Ελβετία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρα 20:00, την Φρίμπουργκ.
Ο Δικέφαλος μετά την σπουδαία νίκη επί του συμπολίτη, επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, έχοντας ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης στους «4» του θεσμού.
Το σύνολο του Μάσιμο Κανσελιέρι, το οποίο θα έχει στο πλάι του, για ακόμα μία φορά, την στήριξη του Κόσμο του Δικεφάλου, καλείται να τα δώσει όλα, πανηγυρίζοντας μαζί τους ένα σημαντικό αποτέλεσμα.
Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3HD.
«Με το… διπλό ΠΑΟΚΑΡΑ!»