Περιχαρής αλλά και πολύ ταπεινός εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Καλλιθέας, Στέλιος Μαλεζάς, μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-1.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα και χαρακτήρα. Ότι δεν τα είχαμε πάρει τα προηγούμενα ματς η τύχη μας τα έδωσε η τελευταία φάση και αξίζαμε τη νίκη. Εμείς σε κάθε ματς παίζουμε το κεφάλι μας και την επιβίωση μας. Αυτό κάναμε και τώρα.
Είχαμε την σωστή νοοτροπία για να το πετύχουμε. Αυτό που γίνεται τον τελευταίο μήνα από την ομάδα είναι εξαιρετικό. Πάντα πληρώναμε ένα και μόνο λάθος σε κάθε παιχνίδι. Αυτή την εβδομάδα έπρεπε να διαχειριστούμε την απογοήτευση με τον τρόπο που ήρθε η τελευταία ήττα και το κάναμε με επιτυχία. Δεν άρχισε το ματς ο Ματίγια λόγω τραυματισμού και δεν ξέραμε αν θα ήταν και στην αποστολή. Ηταν απόφαση της τελευταίας στιγμής.
Για λόγους στρατηγικής μπήκε σε εκείνο το σημείο ο Βαλμπουενά. Εδειξε την προσωπικότητα και το ότι βάζει παραπάνω από τον εαυτό του την ομάδα».