Για τον δεύτερο ημιτελικό της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ F&U υποδέχεται την Κυριακή 16 Μαρτίου και ώρα 19:00, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό.
Ο Δικέφαλος με σύμμαχο την έδρα του και το πάθος για διάκριση, θέλει να ισοφαρίσει την σειρά, ώστε να πάρει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση ενόψει μία κρίσιμης καμπής της σεζόν, σε πρωτάθλημα αλλά και κύπελλο.
Άπαντες στο τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ F&U, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να δώσει δυναμικό παρών, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών του Γιόσκο Μιλενκόσκι.
Οι τιμές είναι οι εξής:
Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)
Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ F&U, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, έως τώρα, αν θέλουμε να μείνουμε στο κυνήγι του τίτλου. Στο πρώτο παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας τις οποίες όμως δεν αξιοποιήσαμε, και ο αντίπαλος μας τιμώρησε. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε, παρά το να μειώσουμε τα λάθη μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, επειδή αυτό είναι ο μόνος λόγος για να πετύχουμε».