Αγωνία υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ mαteco σχετικά με την κατάσταση του Τζέικ Φόρεστερ και αν θα προλάβει τους τελικούς του FIBA Europe Cup κόντρα στη Μπιλμπάο.
Ο Αμερικανός σέντερ αποχώρησε κουτσαίνοντας από το παρκέ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ, με το πρόβλημα να εντοπίζεται στον αχίλλειο τένοντα. Φυσικά, ο Φόρεστερ δεν αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού του Σαββάτου (5/4) και του τοποθετήθηκε πάγος.
Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φόρεστερ θα προλάβει να αγωνιστεί στους τελικούς απέναντι στους Ισπανούς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Επίσης, ο Χέντερσον είχε αποχωρήσει τραυματίας από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σολέ και υπέστη διάστρεμμα και δεν αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ (5/4), καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.