Σπουδαίο παιχνίδι δίνει σήμερα (26/4, 17:00) η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον ΟΦΝΙ στην Αθήνα στο πλαίσιο του δεύτερου τελικού του πρωταθλήματος.
Ο ΟΦΝΙ κατάφερε να «σπάσει» την έδρα του Δικεφάλου και πλέον η ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη φιλοδοξεί να «απαντήσει» με τον ίδιο τρόπο και να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών. Πρωταθλήτρια θα αναδειχτεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.
Ο προπονητής και οι παίκτριές του δούλεψαν αρκετές αυτές τις μέρες, ώστε η ομάδα να είναι καλά προετοιμασμένη και να φύγει με το διπλό από την Αθήνα.
Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΡΤSports HD.
Οι δηλώσεις του προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:
«Ένας ακόμα τελικός. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί για μια μεγάλη μάχη. Αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι όπως είναι και τα περισσότερα μεταξύ των δύο ομάδων. Σ’ αυτά τα ματς η υπομονή και πειθαρχία παίζουν καταλυτικό ρόλο. Επικρατεί πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ισοφαρίσουμε την σειρά των αγώνων!».