Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Εθνικό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών, που φιλοξενήθηκε στο Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου.
Η Καλλιρρόη Σιάσιου ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της, κατακτώντας δύο χάλκινα μετάλλια. Στα 100 μέτρα δίπλα πέδιλα τερμάτισε στην τρίτη θέση με χρόνο 50.25, ενώ επανέλαβε την επιτυχία της και στα 50 μέτρα δίπλα πέδιλα, σημειώνοντας χρόνο 29.98.
Οι επιδόσεις της επιβεβαιώνουν τη σταθερά ανοδική της πορεία και τη θέτουν ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας της. Παράλληλα, έπιασε και το όριο της εθνικής ομάδας.
Εξαιρετική παρουσία είχε και ο Φίλιππος Διακάκης, ο οποίος πέτυχε όρια για την εθνική ομάδα τόσο στα 100 μέτρα (44.63) όσο και στα 200 μέτρα (1.39.65). Η κορύφωση των προσπαθειών του ήρθε στον τελικό των 200 μέτρων, όπου με εντυπωσιακή εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, επιβεβαιώνοντας το ταλέντο και τη δυναμική του στο άθλημα.