Πρωτομαγιά με τακτική για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία, ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στον Πειραιά με φόντο την 5η «στροφή» των Play Off της Super League, με τους «ασπρόμαυρους» να μετατοπίζουν την προσοχή τους στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους».
Στα θετικά για τον Ράζβαν Λουτσέσκου συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προπονητικού προγράμματος και μένει να φανεί εάν συμπεριληφθεί στις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν επίσης και στο baby shower του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σέρχιο Πένια λίγες ώρες αργότερα να αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία δημοσίευση στην οποία παρουσιάζει πως περνά τον χρόνο του τις βραδινές ώρες.
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παρακάτω φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο 29χρονος χαφ χαλάρωσε παρακολουθώντας ταινία και το μοιράστηκε με τους followers του.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Σέρχιο Πένια: