Ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, μίλησε για την κρίσιμη μάχη του Δικεφάλου με τον Υδραϊκό τονίζοντας ότι σε ένα ματς κρίνεται όλη η σεζόν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ήταν μία πάρα πολύ καλή και θετική εμφάνιση. Πιστεύω ότι ήταν και η καλύτερη εμφάνιση της σεζόν, αν αναλογιστούμε τις ηχηρές απουσίες που είχαμε και το ότι απέναντι σ’ έναν εξαιρετικό αντίπαλο όπως είναι η Βουλιαγμένη, κλήθηκαν αυτά τα παιδιά, για πρώτη φορά μεταξύ τους, να παίξουν, να ανταγωνιστούν, να είναι πάρα πολύ κοντά στο σκορ για τρία οκτάλεπτα, και στο τέλος, λόγω εμπειρίας και λόγω λεπτομερειών και σαφώς η ανωτερότητα της Βουλιαγμένης έκριναν το ματς.
Κρατάω μόνο τα θετικά. Η προσπάθεια ήταν εξαιρετική απ’ όλα τα παιδιά, δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο. Τώρα το μυαλό μου είναι καθαρά στους τραυματίες και τους ασθενείς, καθώς ο Γιάννης Κεχαλάρης εξέτισε σήμερα την ποινή του. Περιμένουμε να δούμε πως θα είναι οι Κόουπμαν, Ντέλιτς, Καρατζάς και Σιορδίλης.
Την Τετάρτη παίζουμε όλη την σεζόν. Από την αρχή είχαμε βάλει σαν στόχο την έξοδό μας στην Ευρώπη. Ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο κρίνεται κόντρα στην ομάδα του Υδραϊκού. Φέτος με τον Υδραϊκό έχουμε παίξει δύο φορές. Έχουμε μία νίκη και μία ήττα. Άρα, μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή μας. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας.
Τα παιδιά δείχνουν σοβαρότητα, δείχνουν θέληση. Πιστεύω ότι αν κάνουμε μία ανάλογη εμφάνιση και λίγο καλύτερη, ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτό το πολυπόθητο εισιτήριο. Αλλά πάμε βήμα-βήμα. Όπως είπα, να δούμε από αύριο που συνεχίζουμε τις προπονήσεις κανονικά, πόσα παιδιά θα τεθούν στη διάθεσή μας. Και προχωράμε».