Για την 20ή αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχτηκε στη Νέα Μεσημβρία, τον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1.
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Κώστα Κωνσταντινίδη είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 7 Μαΐου, όπου και για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό στις 15:00.
Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν τις τερματοφύλακες, με την κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη.
Τις πρώτες καλές στιγμές του αγώνα τις είχε ο Αστέρας. Στο 25ο λεπτό η ομάδα της Τρίπολης έφτασε δις κοντά στο γκολ, με την Πίτσιου αρχικά να μην μπορεί να νικήσει την Νόιχαους από κοντά, με την τερματοφύλακα του Δικεφάλου να απομακρύνει σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στην Δασκάλου, η οποία με σουτ μέσα από την περιοχή να σημαδεύει λίγο άουτ.
Για τον Αστέρα Τρίπολης ήταν και η επόμενη μεγάλη ευκαιρία στο 41ο λεπτό, με την Πίτσιου να βρίσκεται και πάλι απέναντι στην Νόιχαους, όμως η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Morris είχε και πάλι απάντηση.
Έτσι, ο Δικέφαλος… τιμώρησε τις φιλοξενούμενες στο 44ο λεπτό, με την Μοσκοφίδου να κάνει ωραία ενέργεια από το δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και η Τζούρτζεβιτς με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για τις «ασπρόμαυρες», σκορ που ήταν και το τελικό για το πρώτο ημίχρονο.
Στο 60ό λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στην ισοφάριση, καθώς η Εστέβεζ έκανε λάθος πάσα, η Δρακονάκη έκλεψε την μπάλα, την γύρισε στο ύψος του πέναλτι και η Κανέλλου με πλασέ έκανε το 1-1.
Στο 73′ η Αργυρίου έχασε μεγάλη ευκαιρία, με την νεαρή μεσοεπιθετικό να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, το σουτ όμως που επιχείρησε σε πρώτο χρόνο κατέληξε λίγο άουτ.
Στο 74′ η Παπαδοπούλου σούταρε από τα όρια της περιοχής, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 80ό λεπτό, η Γκούνη βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης τίποτα δεν άλλαξε, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
ΠΑΟΚ Morris – Αστέρας Τρίπολης: 1-1
Τα γκολ: Τζούρτζεβιτς 44′ – Κανέλλου 60′
Ημίχρονο: 1-0