Ο προπονητής της Γιουβέντους, Ιγκόρ Τούντορ, εμφανίστηκε βέβαιος για την πρόκριση της ομάδας του στο Champions League. Σε δηλώσεις του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λάτσιο το Σάββατο (10/5, 19:00), ο Κροάτης τεχνικός, αναφερόμενος στην ισοπαλία της Κυριακής με την Μπολόνια που στέρησε από την ομάδα του την ευκαιρία να εδραιωθεί στην τέταρτη θέση, ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι η Γιουβέντους θα αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση την επόμενη σεζόν και απάντησε: «Ναι, είμαι πεπεισμένος. Όλες οι ομάδες πιστεύουν ότι είναι δυνατές. Στη συνέχεια, όμως, βγαίνουν στο γήπεδο και μερικές φορές τα λόγια γίνονται καπνός. Πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος».
«Πέρυσι κάναμε εξαιρετική δουλειά στη Λάτσιο και καταφέραμε να προκριθούμε στο Europa League. Πήρα μια ήρεμη απόφαση να φύγω. Αύριο θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με την Μπολόνια, επειδή έχουν άλλα χαρακτηριστικά. Η Λάτσιο είναι μια έμπειρη ομάδα με δυνατούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά θα επικεντρωθούμε στον εαυτό μας», κατέληξε ο Ιγκόρ Τούντορ.
Ο Τούντορ επιβεβαίωσε ότι οι Ντούσαν Βλάχοβιτς και Φεντερίκο Γκάτι επιστρέφουν στην αποστολή της Γιουβέντους: «Ο Ντούσαν είναι καλά, όλη την εβδομάδα προπονήθηκε μαζί μας. Ο Φεντερίκο συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης και θα είναι στον πάγκο». Ο Βλάχοβιτς, ο οποίος έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της Serie A λόγω τραυματισμού στο μηρό, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει στο ημίχρονο της πρόσφατης ήττας από την Πάρμα, είναι πιθανό να ξεκινήσει βασικός κόντρα στη Λάτσιο. Ο Γκάτι ήταν εκτός δράσης από τα τέλη Μαρτίου λόγω κατάγματος περόνης».