Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να περιμένει πλέον τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος για να μάθει αν θα βρεθεί στα προκριματικά του Europa League ή του Conferecne League.
Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ΠΑΟΚ έδωσε 52 ματς και τρεις παίκτες του Δικεφάλου ξεχώρισαν με τις ασίστ που μοίρασαν, με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να αναδεικνύεται ως ο κορυφαίος πασέρ των «ασπρόμαυρων».
Ο Βούλγαρος εξτρέμ σταμάτησε στις 12 ασίστ, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να ακολουθεί με οκτώ, ενώ την τριάδα των παικτών με τις περισσότερες πάσες που κατέληξαν σε γκολ συμπληρώνει ο Φεντόρ Τσάλοφ.
Ο Ρώσος επιθετικός στην πρώτη του σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ, είχε περισσότερες ασίστ από γκολ, αφού έδωσε εφτά τελικές πάσες και σκόραρε πέντε τέρματα.