Για άλλη μία χρονιά, η σεζόν της Σεβίλλης είναι πέρα για πέρα αποτυχημένη και οι οπαδοί της είναι στα κάγκελα με τις φετινές της εμφανίσεις.
Η ομάδα της Ανδαλουσίας κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να επικρατήσει με 1-0 της Λας Πάλμας για την 36η αγωνιστική της La Liga και πλέον απομακρύνεται οριστικά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό όμως δεν καθησύχασε την οργή των οπαδών της.
Έξω από προπονητικό κέντρο της ομάδας, οι οπαδοί κρέμασαν μία κούκλα που παρομοίαζε τον πρόεδρο της ομάδας, Χοσέ Μαρία ντελ Νίντο Καράσκο, με ένα μήνυμα ευθείας βολής εναντίον του, αναφέροντας «Τζούνιορ, αυτό θα είναι το τέλος σου».
Με ανακοίνωση της η Σεβίλλη καταδίκασε αυτό το συμβάν, εκφράζοντας την οργή της για κάθε είδος διαμαρτυρίας που περιλαμβάνει βία και εγκληματικές πράξεις, ενώ τόνισε ότι ο βανδαλισμός αυτός προήλθε από μια συμμορία οργανωμένων ριζοσπαστών.
Γενικά το κλίμα στη Σεβίλλη τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαίτερα τεταμένο και εάν δεν αλλάξει άμεσα κάτι, κινδυνεύει να… εκραγεί.
⚠️ 𝐀𝐓𝐄𝐍𝐂𝐈𝐎́𝐍 | Cuelgan un muñeco en un puente con la bufanda del Sevilla y el siguiente mensaje:
😳 “Junior, este será tu final”. pic.twitter.com/dRrBhhexHk
— Offsider (@Offsider_ES) May 15, 2025