Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που… καίει τον ΠΑΟΚ mαteco, αφού είναι ανοιχτή η υπόθεση της παραμονής του Μάσιμο Καντσελιέρι στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.
Για την ώρα υπάρχει στασιμότητα στο θέμα, ωστόσο όσο δεν «κλείνει» σε άλλη ομάδα ο Ιταλός προπονητής, τόσο κερδίζει πόντους ο Δικέφαλος.
Μια από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον… τρελό Ιταλό ήταν η Ντερτόνα, η οποία τον ήθελε ως διάδοχος του Βάλτερ Ντι Ραφαέλε, όμως η ομάδα από την Γένοβα δεν θα προχωρήσει την περίπτωση του προπονητή του ΠΑΟΚ mαteco, καθώς βρήκε τον «εκλεκτό».
Ο λόγος για τον Μάριο Φιορέτι, επί σειρά ετών συνεργάτη του Έτορε Μεσίνα στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για deal και όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα κλείσει άμεσα.