Σε μια αμήχανη στιγμή βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους και ο Ιγκόρ Τούντορ, στην διάρκεια επίσκεψής τους στον Λευκό Οίκο.
Λίγες ώρες πριν το εναρκτήριο παιχνίδι της «Βέκια Σινιόρα» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων κόντρα στην Αλ Αίν, η αποστολή της Γιουβέντους βρέθηκε στον Λευκό Οίκο, όπου τους περίμενε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ωστόσο κατά την διάρκεια της συνομιλίας του με τους παίκτες της Γιουβέντους, τους προκάλεσε αμηχανία όταν τους ρώτησε: «Μπορεί μια γυναίκα να παίξει στην ομάδα σας, παιδιά;»
Οι παίκτες των «μπιανκονέρι» παρέμειναν σιωπηλοί και αμήχανη μετά την ερώτηση του Τραμπ, με τον γενικό διευθυντή της Γιουβέντους, Νταμιέν Κομόλι να δίνει μια… διπλωματική απάντηση.
«Έχουμε μια πολύ δυνατή γυναικεία ομάδα», είπε αναφερόμενος στο γυναικείο τμήμα της Γιουβέντους που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Serie A, με τον Τραμπ ωστόσο να επιμένει.
«Αλλά πρέπει να παίζουν με γυναίκες. Είναι πολύ διπλωματικός», ανέφερε ο αμερικανός πρόεδρος όταν και ο Κομόλι απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα του Τραμπ.