Εκτός των αποφάσεων για το ρόστερ του ΠΑΟΚ Β και των ποδοσφαιριστών που θα το απαρτίζουν τη νέα σεζόν, εξελίξεις αναμένονται και αναφορικά με το, κρίσιμο, ζήτημα του προπονητή που θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.
Όπως διαβάσατε μέσα από το INPAOK, στο τραπέζι για τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου είχε πέσει το όνομα και του Στέλιου Μαλεζά, με την υπόθεση ωστόσο να φαίνεται ότι δεν προχωράει.
Σύντομα αναμένονται οριστικές εξελίξεις, με την πιθανότητα να παραμείνει στην άκρη του πάγκου ο Νίκος Καραγεωργίου να κερδίζει έδαφος, αν κι ακόμα δεν έχει ληφθεί η οριστική απόφαση από τους επιτελείς του Δικεφάλου.
Ο πολύπειρος τεχνικός υπενθυμίζεται πως ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας στα μέσα της προηγούμενης σεζόν και υπάρχει εκτίμηση για τη δουλειά του.
Εφόσον τελικά οριστικοποιηθεί η παραμονή του, δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση για να ενισχυθεί το τιμ του με κάποιον ακόμα συνεργάτη.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ Β θα επιστρέψει στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας στα μέσα Ιουλίου, ενώ μέσα στον Αύγουστο θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο αυτής, με τους «ασπρόμαυρους» να επιστρέφουν στον Βώλακα της Δράμας.