Ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ… τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και μετά την συμφωνία με Γκουγκεσασβίλι, Κένι, Τάισον και Μεϊτέ, ο Δικέφαλος βρίσκεται μια… ανάσα και από την μεταγραφή του Γκρεγκ Τέιλορ!
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν μεγάλη προσπάθεια να… κλείσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή, η οποία και ήταν ο πρώτος στόχος από την πρώτη στιγμή, για την θέση του αριστερού μπακ.
Η υπόθεση «ωρίμασε», με τον Σκοτσέζο ποδοσφαιριστή να πείθεται πως ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή επιλογή και για τον ίδιο και σήμερα (26/6) αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση που είχε στα χέρια του, από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και στον Δικέφαλο υπάρχει αισιοδοξία πως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα κλείσει οριστικά η συγκεκριμένη μεταγραφή, που θα πλαισιώσει τον Ράχμαν Μπάμπα στο αριστερό άκρο της «ασπρόμαυρης» άμυνας.