Παρ’ όλο που αρχικά τα πράγματα έδειχναν για ΠΑΟΚ και Τάισον πως έρχεται το τέλος της συνεργασίας του, εν τέλει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για έναν ακόμη χρόνο τουλάχιστον.
Προβλήματα υπήρξαν και στην άφιξη του Βραζιλιάνου στη Θεσσαλονίκη, αφού αρχικά ήταν να φτάσει την περασμένη Κυριακή (29/6) όμως η κακοκαιρία στη Βραζιλία, δεν επέτρεψε στον Τάισον να πετάξει για την Ελλάδα.
Παρ’ όλα αυτά, αυτή την φορά πήγαν όλα καλά και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και κατευθύνεται για τη Θεσσαλονίκη.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν, ο Τάισον θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη σήμερα (2/7) ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και από την Πέμπτη (3/7) να ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις μαζί με την ομάδα.