Στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Τζόναθαν Γκόμεζ.
Ο 21χρονος Μεξικανός αμυντικός δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος και τα «θέλω» του Ράζβαν Λουτσέσκου. Φυσικά, η μεταγραφή του Γκρεγκ Τέιλορ, δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη θέση του Γκόμεζ, καθώς πλέον υπάρχουν τρία διαθέσιμα αριστερά μπακ (μαζί με τον Ράχμαν Μπάμπα) στον Δικέφαλο.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιθυμεί να παραχωρήσει τον Τζόναθαν Γκόμεζ στο τρέχον καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να μην μείνει ανενεργός στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων». Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με ισπανική ομάδα, ώστε να μετακομίσει στην Ιβηρική χερσόνησο με τη μορφή δανεισμού.
Τη σεζόν 2024-2025 ο Γκόμεζ κατέγραψε μόλις τέσσερις συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, βρισκόμενος στον αγωνιστικό χώρο για 350 λεπτά. Ο 21χρονος ακραίος οπισθοφύλακας έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.