Επιστρέφουν οι διπλές προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα βρεθεί δύο φορές στο αθλητικό κέντρο του Ζαλτμπόμελ για να συνεχίσει την προετοιμασία του.
Την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα έκανε ο Λούκα Ιβανούσετς, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες προπονούνταν ατομικά, στα πλαίσια προσαρμογής. Παράλληλα, εκτός προπόνησης έμειναν χθες (17/7) οι Φέντορ Τσάλοφ και Σόλα Σορετίρε. Αμφότεροι, δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Πέμπτης για προληπτικούς λόγους και αναμένεται να βρίσκονται σήμερα (18/7) στην προπόνηση.
Στις 11:30 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ημέρας (18/7), ενώ το απόγευμα θα υπάρξει νέα προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί στις 18:30.
Το INPAOK θα βρίσκεται εκεί για να μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από τις δύο προπονήσεις των «ασπρόμαυρων».