inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

Μαντί: «Κάποιοι πίστευαν πως δεν θα είμαι καλά στον ΠΑΟΚ!»

Ο Αφρικανός χαφ του Δικεφάλου τα είπε όλα στο INPAOK

Μάνος Τσαλγατίδης
29.07.2025 08:06
Share
SHARE

Ο Μαντί Καμαρά αποτέλεσε την πιο πετυχημένη μεταγραφή του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν. Ο Δικέφαλος πρόλαβε τους πάντες και τον απέκτησε ως ελεύθερο.

Ο Αφρικανός μέσος σκόραρε 10 τέρματα με τους «ασπρόμαυρους» πετυχαίνοντας σημαντικά γκολ, ενώ στη μεγάλη εικόνα ήταν ο MVP της ομάδας.

Αυτό το αναγνώρισε και ο κόσμος, καθώς τον ψήφισε ως τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Μαντί Καμαρά λοιπόν μίλησε στο INPAOK για όλα! Αναφέρθηκε στην περσινή χρονιά, σε αυτή των 100 ετών, στη δίψα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στις… κακές γλώσσες που έλεγαν πως δεν θα περάσει καλά στον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαντί Καμαρά στο INPAOK:

Τι πήγε λάθος πέρσι; Μπήκατε ως πρωταθλητές και στόχος ήταν το back to back πρωτάθλημα, αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ κατέληξε τρίτος.

«Κοίταξε κάποιες φορές καταφέρνεις να κατακτήσεις το πρωτάθλημα, κάποιες όχι. Αν θες το πρωτάθλημα πρέπει να βελτιωθείς και την επόμενη χρονιά. Θυμάσαι τη Νάπολι; Πήρε το πρωτάθλημα και μετά ήταν όλα ακόμα πιο δύσκολα για αυτή. Πρέπει οι παίκτες να είναι ενωμένοι, να δουλεύουν και να το πιστεύουν πως μπορούν ξανά».

Εσύ πως βίωσες τη χρονιά αυτή;

«Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για εμένα. Ήμουν στον Ολυμπιακό, έμεινα ελεύθερος και ήρθα στον ΠΑΟΚ. Ήταν δύσκολο δεν το κρύβω. Είναι διαφορετικό να πηγαίνεις από μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας σε μια άλλη. Κάνεις τις επιλογές σου και ζεις με αυτές. Δούλεψα πολύ φέτος και όταν έμπαινα στο γήπεδο ένιωθα όμορφα. Ο ΠΑΟΚ με εμπιστεύτηκε και με έκανε να νιώσω όμορφα».

Ήταν μια δύσκολη σεζόν και έγινε δυσκολότερη με την τιμωρία του Ράζβαν Λουτσέσκου, πώς το βιώσατε εσείς ως ποδοσφαιριστές όλο αυτό; Πώς ήταν να παίζετε και στην άκρη του πάγκου να μη βρίσκεται ο προπονητής σας.

«Ήταν δύσκολο για εμάς τους παίκτες, αλλά και για την ομάδα γενικότερα, αλλά και για τον ίδιο. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα τα έχει αυτά. Όταν είναι μαζί μας ο κόουτς είναι αλλιώς. Μας έλειψε και ήταν δύσκολο για εμάς. Όταν επέστρεψε μας έκανε μερικές συζητήσεις, μας μίλησε, μας εξήγησε πως στα Play Off πρέπει να μπούμε και να παίξουμε όπως πρέπει να παίζει ο ΠΑΟΚ. Να βγάζουμε ένταση, να είμαστε ένα γκρουπ, μια ομάδα. Σκέψου να παίζαμε όλη τη σεζόν όπως στα Play Off, το πρωτάθλημα θα ήταν δικό μας.

Ποια ήταν η πιο δυνατή σου στιγμή πέρσι;

«Δεν θα διαλέξω ποδοσφαιρική στιγμή, αλλά μια προσωπική και αυτή δεν είναι άλλη από τη γέννηση της κόρης μου!»

Με τον Ιβάν Σαββίδη ποια η σχέση που έχεις;

«Ήταν η 1η φορά που τον είδα δια ζώσης και είναι σημαντικό πως έχω καλή σχέση τόσο με τον κύριο Σαββίδη, όσο και με τους συμπαίκτες μου, αλλά και τον κόσμο. Είναι σημαντικό αυτό πως έχουμε όλοι καλές σχέσεις μεταξύ μας στον ΠΑΟΚ».

Φέτος σκόραρες πολλά γκολ αλλά τα περισσότερα ήταν με το κεφάλι, το έχεις ξανακάνει αυτό ποτέ;

«Το έχω κάνει ξανά πιο παλιά, πριν έρθω στην Ελλάδα. Οκ στην Ελλάδα ήταν πρώτη φορά, αλλά το έχω κάνει ξανά. Οκ, ναι εγώ σκόραρα με το κεφάλι, αλλά είχα συμπαίκτες που έβγαζαν τις… τέλειες σέντρες για το κεφάλι μου. Ο Αντρίγια, ο Τάισον, ο Ντεσπόντοφ, έχουν τόσο ποιότητα που σημαδεύουν ακριβώς εκεί που πρέπει. Όταν ξέρεις πως η μπάλα θα σου έρθει συστημένη, τότε είναι όλα πιο εύκολα για να σκοράρεις».

Ο κόσμος σε έχει ήδη αγαπήσει και σε ανέδειξε MVP φέτος..

«Τους αγαπάω τους οπαδούς μας, πραγματικά τους αγαπάω. Αν όμως παίρναμε το πρωτάθλημα θα ήταν όλα καλύτερα, πιο όμορφα. Οκ, το βραβείο του MVP είναι κάτι ωραίο και όμορφο και τους ευχαριστώ! Αν έπρεπε να διαλέξω θα διάλεγα να είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα κι ας μην έβγαινα MVP. Νιώσαμε άσχημα την περσινή σεζόν που δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Φέτος όλοι μαζί μια γροθιά για να το κατακτήσουμε!»

Μέσα σε μια σεζόν στον ΠΑΟΚ πέτυχες ήδη τα μισά γκολ από όσα είχες στον Ολυμπιακό. Θα τα ξεπεράσεις λες φέτος;

«Κοίτα ο στόχος μου μέσα στο γήπεδο δεν είναι να σκοράρω. Δεν είναι πως δεν το επιδιώκω, αλλά το ζητούμενο μου ως μέσος είναι διαφορετικό. Μακάρι να το καταφέρω αυτό που λες. Ξέρεις εδώ στον ΠΑΟΚ έχει αλλάξει η νοοτροπία μου, όταν μπαίνω μέσα στο γήπεδο θέλω να τα δίνω όλα για την ομάδα για αυτό και σκόραρα τόσα τέρματα τη σεζόν που έφυγε. Πέρασα δύσκολα πριν έρθω στον ΠΑΟΚ…»

Σε βλέπουμε συνεχώς χαμογελαστό. Είσαι τόσο χαρούμενος στον ΠΑΟΚ;

«Ναι, είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη. Όταν μεγαλώνεις εκτιμάς κάποια πράγματα στη ζωή. Κάποιοι πίστευαν ότι δεν θα περνάω καλά στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ με την ομάδα, τον κόσμο, όλα είναι καλά και καταπληκτικά. Αγαπώ τη ζωή που έχω, έχω την κόρη μου πλέον συνεχώς στο μυαλό και έχω συνεχώς αυτή στο μυαλό μου. Ακόμα και όταν δεν είμαι καλά, ο Βιεϊρίνια, ο Πέλκας, ο κόουτς, ο Κωνσταντέλιας, μου μιλάνε και γίνομαι καλά».

Πέρσι σε συνέντευξη έλεγες πως θέλεις να παίξεις με τον Μεϊτέ! Αργήσατε να παίξετε μαζί, αλλά φέτος το καλοκαίρι είναι εδώ στην προετοιμασία και θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε πολλά ματς μαζί.

«Είναι ωραίο να παίζεις δίπλα δίπλα με τον φίλο σου. Στο είχα πει πέρσι το καλοκαίρι πως μίλησα μαζί του πριν έρθω. Εμένα μου αρκεί να παίζω και με κάνει χαρούμενο, όπως όλους βέβαια. Δεν έχω θέμα με όποιον κι αν έχω παρτενέρ. Είμαστε καλή ομάδα και με τον Μεϊτέ εδώ από την αρχή όλα θα είναι καλά. Με όποιον κι αν παίζω το ευχαριστιέμαι. Φέτος είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσουν όλοι, ακόμα και οι νεαροί μας. Ο Μπάλντε, ο Μύθου, που τον φωνάζω Αλέν Ντε Λόν ο Χατσίδης, ο Τσοπούρογλου, ο Μπαταούλας. Πρέπει να… μεγαλώσουν μαζί μας στα αποδυτήρια και να εξελιχθούν. Πρέπει να τα βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά, να τα στηρίξουμε. Έχουμε πραγματικά τρομερά ταλέντα στις νεαρές ηλικίες του ΠΑΟΚ».

Σε βλέπουμε συνέχεια με τον Τάισον και τον Κωνσταντέλια να γελάτε, να πειράζεστε στα social media. Είναι ένα… bromance όλο αυτό;

«Δεν είμαι απλά φίλος με αυτά τα παιδιά. Είμαστε πλέον αδέρφια, όπως ισχύει και για τον Θυμιάνη το ίδιο που είναι στην παρέα μας. Όσο ήμουν στην Αφρική, μιλούσα συνεχώς μαζί τους. Τους αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους, η σχέση μας δεν περιγράφεται, είναι εξαιρετική. Επίσης έχω αρχίσει να αναπτύσσω σχέσεις με τους Κένι και Τέιλορ».

Αλήθεια γιατί σε φωνάζουν καρπούζι εντός ομάδας;

«Ο Κουλιεράκης το ξεκίνησε! Όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη άρχισα να μαθαίνω κάποια ελληνικά. Πριν δεν είχα κάτσει να μάθω. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ έμενα κοντά στον Μπάμπα και τον Κωνσταντέλια και μετά τρώγαμε καρπούζι και ρωτούσα πως λεγόταν αυτό στα ελληνικά. Ο Κουλιεράκης το έμαθε και από τότε με φώναζε καρπούζι».

Πόσο σε άλλαξε ο ερχομός της κόρης σου;

«Ήθελα να έχω παιδιά, αλλά ήμουν μικρός και είχα και τρεις αδερφές. Τελικά ήρθε η κόρη μου στη ζωή και της έδωσα το όνομα της αδερφής της μητέρας μου, που δεν είναι πια στη ζωή. Όταν αποκτάς παιδί αλλάζεις, είναι όλα αλλιώς. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο πρέπει να τα δώσεις όλα, να δημιουργήσεις κάτι να το δει όταν μεγαλώσει. Όταν τη βλέπω είμαι χαρούμενος και φεύγουν όλα τα προβλήματα μου. Είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου, μου δίνει κίνητρο να παίζω για αυτή. Όποτε σκοράρω παίρνω δώρο στην κόρη μου. Είναι το μεγάλο κίνητρο της ζωής μου και μου την έχει αλλάξει για τα καλά».

Ποδόσφαιρο

Ρεπό τέλος: Πιάνουν και πάλι δουλειά στη Μεσημβρία

Γιάννης Σωτηρίου
30.07.2025 08:42

Σαββίδης-Κωνσταντέλιας δώσαν τα χέρια για νέο συμβόλαιο!

Μάνος Τσαλγατίδης
30.07.2025 00:27

Ο Λόβρεν είχε ντέρμπι με τον Μόντριτς

Μάνος Τσαλγατίδης
29.07.2025 23:52

Ντι Μάρτζιο: «Επαναπροσέγγιση ΠΑΟΚ για Σεντίρα»

Μάνος Τσαλγατίδης
30.07.2025 07:32

H προσαρμογή του Ιβανούσετς

Μάνος Τσαλγατίδης
29.07.2025 22:25

Ο Τζίμας έδωσε σόου στην Μπράιτον

Γιάννης Σωτηρίου
29.07.2025 22:07

Μπάσκετ

Στην προεπιλογή της Εθνικής Φινλανδίας ο Γκράντισον

Όλγα Χιονίδου
30.07.2025 09:02

O Καντσελιέρι θέλει να… ψωνίσει από Ελλάδα

Γιάννης Σωτηρίου
29.07.2025 20:48

Στην προετοιμασία της Εθνικής ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Γιάννης Σωτηρίου
29.07.2025 17:27

Η Εθνική Ελλάδας επιστρέφει στο Παλατάκι!

Όλγα Χιονίδου
29.07.2025 10:57

Συνεχίζει στη Λιθουανία ο Σέντρικ Χέντερσον

Όλγα Χιονίδου
28.07.2025 10:45

Στη Μύκονο ο Κάναντι

Γιάννης Σωτηρίου
27.07.2025 17:04

Αντίπαλοι

Ετοιμάζονται για Τούμπα οι Αυστριακοί

Μάνος Τσαλγατίδης
29.07.2025 21:16

Όταν το γήπεδο του Βόλφσμπεργκερ- ΠΑΟΚ έγινε… δάσος! (pics)

Γιάννης Σωτηρίου
29.07.2025 14:21

Ακυρώθηκε το φιλικό του Πανσερραϊκού: Δεν κατέβηκε ο αντίπαλος!

Ευαγγελία Σαράντη
28.07.2025 21:35

Η μεταγραφική αναδόμηση της Βόλφσμπεργκερ

Όλγα Χιονίδου
28.07.2025 10:30

Η υποχρέωση της Βόλφσμπεργκερ πριν τον ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
27.07.2025 23:22

«Θετικός στο να πάει Τουρκία ο Μαρσιάλ»

Γιάννης Σωτηρίου
27.07.2025 13:23
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Στην προεπιλογή της Εθνικής Φινλανδίας ο Γκράντισον
30.07.2025 09:02
Ρεπό τέλος: Πιάνουν και πάλι δουλειά στη Μεσημβρία
30.07.2025 08:42
Τα πρωτοσέλιδα 30/7 (video)
30.07.2025 07:34
Σαββίδης-Κωνσταντέλιας δώσαν τα χέρια για νέο συμβόλαιο!
30.07.2025 00:27
Ο Λόβρεν είχε ντέρμπι με τον Μόντριτς
29.07.2025 23:52

Blogger

ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Το ταμείο της προετοιμασίας και το συμβόλαιο που του αξίζει!

Μάνος Τσαλγατίδης
28.07.2025 08:28
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Η απόλαυση του… χορού στη βροχή

Μάνος Τσαλγατίδης
24.07.2025 23:23
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ενωμένοι για τα επόμενα 100 χρόνια δόξας του ΠΑΟΚ!

Κώστας Βασιλόπουλος
24.07.2025 14:22
ΑρθρογράφοιΚλεάνθης Βαλαρούτσος

Μιλάμε για μετάλλαξη

Κλεάνθης Βαλαρούτσος
22.07.2025 00:51
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση

Μάνος Τσαλγατίδης
20.07.2025 22:39
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ματέο Σέρα: Αετίσιο μάτι

Σωτήρης Μήλιος
19.07.2025 21:40

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?