Μία γνώριμη ομάδα αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Λούκα Ιβανούσετς ως παίκτης του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League δεδομένου πως αναμένεται να τεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με την αυστριακή Βόλφσμπεργκερ. Ίδια διοργάνωση, διαφορετική φάση και ομάδα για τον Κροάτη μεσοεπιθετικό, ο οποίος πριν λίγα χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 2020 συνάντησε τους Αυστριακούς στη φάση των ομίλων με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σκοράροντας και τέρμα ανήμερα των γενεθλίων του σε μία ευρωπαϊκή αναμέτρηση που έληξε με 3-0 υπέρ του κροατικού κλαμπ.
Στην ευρεία νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εκτός του Λούκα Ιβανούσετς, το… λιθαράκι τους προσέθεσαν και οι Λόβρο Μάγιερ και Μπρούνο Πέτκοβιτς, καταφέρνοντας να τοποθετήσουν την ομάδα τους στην κορυφή του ομίλου του UEFA Europa League. Αναφορικά με τη ροή του αγώνα αξίζει να επισημανθεί πως ο Μάγιερ σκόραρε στο 60ο λεπτό και ο Πέτκοβιτς 15 λεπτά αργότερα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε το νέο μεταγραφικό «χτύπημα» του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις.
Η νικηφόρα ολοκλήρωση της αγωνιστικής υποχρέωσης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ απέναντι στη Βόλφσμπεργκερ έφερε και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές, με τον Λούκα Ιβανούσετς να σημειώνει στο τρίτο ημίχρονο ότι:
«Αξίζαμε να κερδίσουμε, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαι επίσης χαρούμενος που σκόραρα τέρμα την ημέρα που γιορτάζω τα γενέθλιά μου. Θα κερδίσουμε και στην Ολλανδία, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θα κερδίσουμε».