Στο «Σπίτι του Χάντμπολ» ξεκίνησε η προετοιμασία του τμήματος Χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ.
Οι παίκτριες του Δικεφάλου βρέθηκαν στην Μίκρα, όπου και πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη προπόνηση της νέας σεζόν, με πολλά παλιά αλλά και νέα πρόσωπα, τα οποία θα συνθέσουν το φετινό ρόστερ.
Πρώτος τον λόγο πήρε ο Διοικητικός Υπεύθυνος, Δημήτρης Χασεκίδης, ο οποίος καλωσόρισε άπαντες στην προετοιμασία, προχωρώντας στη συνέχεια σε κάποια θέματα τα οποία αφορούν τους στόχους τους οποίους έχει θέσει η Διοίκηση, ενώ ευχήθηκε με υγιή σεζόν με πολλές επιτυχίες.
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, ο οποίος αφού παρουσίασε το νέο προπονητικό τιμ, ευχήθηκε και εκείνος με την σειρά του μία πετυχημένη και υγιή σεζόν.
Η πρώτη προπόνηση της σεζόν είχε μετρήσεις, τόσο στα ανοίγματα, όσο και στα άλματα, αλλά και ξεκάθαρη έμφαση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.