Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του στη νίκη επί της ΑΕΛ, τονίζοντας ότι οι νίκες είναι σημαντικές για την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:
«Μου άρεσε η φρεσκάδα, η ενέργεια, ο τρόπος που δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Είναι πολύ σημαντικό που δε δεχτήκαμε τρανζίσιον, έχοντας διαρκώς τη μπάλα στα πόδια μας, ειδικά στα πρώτα 60 λεπτά.
Είμαι λίγο απογοητευμένος γιατί αντί να έχουμε ένα μεγαλύτερο αποτέλεσμα, τελειώσαμε μόνο με 1-0, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Όταν έχουμε τόσες ευκαιρίες, θα πρέπει να σκοράρουμε. Βέβαια, ο τερματοφύλακας τους ήταν εξαιρετικός, ο καλύτερος του γηπέδου.
Κάθε παιχνίδι που παίζουμε είναι ένα βήμα μπροστά. Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η επιστροφή του Ντεσπόντοφ και του Τάισον. Ο Πέλκας επέστρεψε μαζί μας, είχε κάποια πάνω-κάτω τελευταία, ο Καμαρά που είναι σε μια διαδικασία που εξελίσσεται θετικά.
Είναι σημαντική η νίκη, οι τρεις πόντοι και να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση μπροστά στην εστία. Μπορεί να έρθει με τα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό ήταν η θέληση, η αφοσίωση και διάθεση των ποδοσφαιριστών».