Θέση για τη συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους του κ. Μυστακίδη και του ΑΣ ΠΑΟΚ (η οποία σύμφωνα με τον ΑΣ έγινε για την πιθανότητα ενίσχυσης του τμήματος βόλεϊ), πήρε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάριος Τσάκας, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:
«Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, χθες το απόγευμα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ (Ησαϊάδης – Μπεκιάρης) μαζί με τη δικηγόρο του ΑΣ (Γιαννακοπούλου) είχαν κρυφή συνάντηση με εκπροσώπους του κ. Μυστακίδη στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του τελευταίου και συζητούσαν για τη Νέα Τούμπα.
Σήμερα το πρωί, με ανακοίνωσή τους επιβεβαιώνουν τη συνάντηση (που οι ίδιοι κράτησαν κρυφή, για λόγους που δεν εξηγούν), αλλά ισχυρίζονται ότι πήγαν για να συζητήσουν πιθανή βοήθεια του επιχειρηματία στο τμήμα βόλεϊ, παρότι ο υπεύθυνος του τμήματος, κ. Παϊσιάδης έκανε γνωστό ότι ουδέποτε ενημερώθηκε για μια τέτοια συνάντηση.
Όλοι καταλάβαμε τί έχει γίνει…
Γεννιούνται μερικά ερωτήματα, τα οποία ψάχνουν απαντήσεις.
*** Γιατί δεν είχαν ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ και τον κ. Παϊσιάδη, ως καθ’ ύλην αρμόδιο, για την συνάντηση τους;
*** Γιατί έκαναν την συνάντηση στο ξενοδοχείο του κ. Μυστακίδη και όχι στα γραφεία του Ερασιτέχνη με τα φώτα ανοιχτά;
*** Ποιες είναι οι δεσμεύσεις, που έχουν αναλάβει οι συγκεκριμένοι και τι ακριβώς συζήτησαν για τη Νέα Τούμπα;
*** Πόσες άλλες φορές συναντήθηκαν κρυφά με ανθρώπους του κ Μυστακίδη και γιατί;»