Βαριά θλάση που θα τον κρατήσει έως και δύο μήνες εκτός δράσης υπέστη ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μαρσέιγ.
Άτυχος στάθηκε ο Άγγλος δεξιός μπακ στην πρεμιέρα της Ρεάλ στη League Phase του Champions League, καθώς τραυματίστηκε με το καλημέρα και αντικαταστάθηκε στο 5ο λεπτό.
Ο Άρντολντ υπέστη βαριά θλάση η οποία θα τον κρατήσει στα “πιτς” για 6-8 εβδομάδες όπως σημειώνουν τα ισπανικά ΜΜΕ.
Στην ανακοίνωσή της η Ρεάλ αναφέρει: «Μετά τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στον παίκτη μας Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ από τις Ιατρικές Υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης, διαγνώστηκε με μυϊκό τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού. Το αποτέλεσμα εκκρεμεί».
Ο ίδιος με ανάρτηση του στο Instagram τόνισε πως θα επιστρέψει πιο δυνατός από πριν. «Θα επιστρέψω γρήγορα και πιο δυνατός από πριν. Τα λέμε σύντομα Μαδριστίτας», ανέφερε χαρακτηριστικά.