Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουβεντίδης, μετά την συνάντηση αντιπροσωπεία ανθρώπων του Δικεφάλου με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτση στο Καυτανζόγλειο, προχώρησε σε δηλώσεις για το ζήτημα της Νέας Τούμπας.
Ο Γιώργος Κουβεντίδης, με τα όσα είπε έριξε το… μπαλάκι στον ΑΣ ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι στην ΠΑΕ περιμένουν το κείμενο της επιτροπής που όρισε ο Ερασιτέχνης.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Μάθαμε ευχάριστα νέα από τον Υπουργό. Είναι ένα πολύ καλό βήμα, μια πάρα πολύ καλή αρχή έτσι ώστε τον Ιούλιο του 2026 να είναι το Καυτανζόγλειο έτοιμο από κάθε άποψη έτσι ώστε να φιλοξενήσει μεγάλους αγώνες πρωταθλήματος και βεβαίως ευρωπαϊκούς τους οποίους συμμετέχει κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ.
Από την πλευρά μας, είναι γνωστό, το έχουμε καταστήσει σαφές ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την κατασκευή του νέου γηπέδου στην Τούμπα και περιμένουμε όσο πιο σύντομα γίνεται να μας παραδώσει το κείμενο για το μνημόνιο συνεργασίας έτσι ώστε να προχωρήσουμε γρήγορα και να μη χαθεί άλλος χρόνος.
Γνωρίζουμε ότι από τις 22 Σεπτεμβρίου η επιτροπή, την οποία ο Α.Σ. όρισε, έχει παραδώσει το αποτέλεσμα της δουλειάς της οπότε περιμένουμε και εμείς αυτό το κείμενο έτσι ώστε να ξεκινήσουμε και να προχωρήσουμε στην κατασκευή του νέου γηπέδου στην Τούμπα».