Κυπελλούχος-Kαρνάβαλος!

Τι να γράψουμε, τι να πούμε. Βαρεθήκε ο κόσμος να βλέπει τα ίδια και τα ίδια. Να φωνάζει, να διαμαρτύρεται να τον αναγκάζουν να βγαίνει έξω απο τα ρούχα του. Η ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει τελειωμό.

Το Σάββατο το βράδυ παρακολουθήσαμε άλλη μία θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστές κάτι ανθρωπάκια που ξεφτιλίζουν την ιδέα του αθλητισμού. Ο Ολυμπιακός από πρωταθλητής-μαΐμού που ήταν τόσα χρόνια, πλέον στέφθηκε και κυπελλούχος καρνάβαλος.

Με το έτσι θέλω το Σάββατο κατέκτησε το κύπελλο με τον διαιτητή Γιάχο να «σφάζει» τον… καημένο τον Αστέρα που τόλμησε να είναι καλύτερος απο τον αντίπαλο του.  Είναι γνωστά πλέον τα όργια που έκανε ο Γιάχος με αποτέλεσμα να στεφθεί κυπελλούχος ο Ολυμπιακός.

Και ναι ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε να πάει τελικό και δεν πήγε.  Ο Αστέρας όμως άξιζε να σηκώσει την κούπα. Αλλά ποιος στην χώρα αυτήν παίρνει αυτό που του αξίζει;  Η ξεφτίλα δεν έχει όρια και γελάμε με όλους αυτούς που χρόνια τώρα ειρωνεύονται τον κόσμο του ΠΑΟΚ που μιλάει, φωνάζει, αντιδράει και πάει κόντρα στο κατεστημένο.

Κυπελλούχος καρνάβαλος λοιπόν ο Ολυμπιακός. Μόνο που στο τέλος τον καρνάβαλο τον καίνε…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!