Ο Σικαμπάλα και ο ΠΑΟΚ

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, ούτε καν η τρίτη φορά που ο εκπρόσωπος του Σικαμπάλα χτυπά την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή. Στην διάρκεια των μεταγραφικών περιόδων των τελευταίων ετών ο Ελληνας ατζέντης του Σικαμπάλα έχει προτείνει σε επιτελείς του Δικεφάλου την επιστροφή του παίκτη στην Τούμπα.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο πέρσι τον χειμώνα όσο και φέτος στον ΠΑΟΚ έδειξαν ενδιαφέρον, συγκέντρωσαν πληροφορίες αλλά τελικά δεν προχώρησαν σε κάποια κίνηση. Γενικότερα υπάρχει μια επιφυλακτική στάση απέναντι στον Αιγύπτιο που δεν έχει σχέση με τις αναμφισβήτητες ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά με τον χαρακτήρα του.

Στον ΠΑΟΚ ακόμα θυμούνται πως το… έσκασε για την Αίγυπτο και τις δικαστικές διαμάχες που είχαν στη συνέχεια με την Ζάμαλεκ στα δικαστήρια της ΟΥΕΦΑ. Ωστόσο το όνομα του βρίσκετε ανάμεσα στα ονόματα των παικτών που έχουν προταθεί και πιθανότατα την απόφαση για το αν ο Δικέφαλος ενδιαφερθεί για την απόκτηση του θα πάρει ο νέος προπονητής όταν βέβαια αποφασίσουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι πρέπει να καταλήξουν σε επιλογή τεχνικού.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!