Νεκρική σιγή στην πτήση με Ιβάν!

Με νεκροταφείο έμοιαζε το αεροσκάφος που μετέφερε τα μεσάνυχτα την αποστολή του ΠΑΟΚ από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη. Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στις πρώτες θέσεις της πτήσης και η πολύ κακή του διάθεση δεν άφηνε περιθώρια για πολλές κουβέντες και σχόλια ούτε από τους παίκτες, ούτε από τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και φυσικά από τους συνεργάτες του.

Ο μεγαλομέτοχος αντάλλαξε κάποιες λέξεις με τον Θόδωρο Ζαγοράκη με τον οποίο θα συναντηθεί σήμερα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση στην ομάδα. Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες ο Σαββίδης ζήτησε να συναντηθεί και τους Ζήση Βρύζα, Γέρμαν Τσιστιάκοφ προκειμένου να του εκθέσουν τις απόψεις τους για το χάλι που παρουσίασε η ομάδα τόσο στον παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης όσο και στον αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών την Τετάρτη.

Ο Σαββίδης δεν έκρυβε στην διάρκεια της πτήσης ότι είχε πολύ κακή ψυχολογία φανερά επηρεασμένος από την εμφάνιση της ομάδας και όχι από την ήττα όπως ακούστηκε να σχολιάζει στο αεροδρόμιο λίγο πριν την επιβίβαση του στο αεροσκάφος.

Ο Σαββίδης εκτός από τις κουβέντες που αντάλλαξε με τον Ζαγοράκη κάλεσε δίπλα του για λίγη ώρα την υπεύθυνη οικονομικών της ΠΑΕ Μαρία Γκοντσάρεβα και ζήτησε απαντήσεις για διάφορα θέμα χωρίς να γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συζήτησης.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!