Περασμένα μεγαλεία…

Σήμερα άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΣ στην Τούμπα, και σύφωνα με πληροφορίες έχουν πωληθεί μόλις οχτώ «χαρτάκια».

Από χθες μέχρι σήμερα όλα πηγαίνουν στραβά για την ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς μετά τον Ιβάν Σαββίδη δυσαρεστημένος και αρκετά εκνευρισμένος φαίνεται να είναι και ο κόσμος του δικέφαλου.

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τα Γιάννενα. Ένα ματς που έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι αρκετά κρίσιμο για την συνέχεια του ΠΑΟΚ στα Play off και την διεκδίκηση της εξόδου στα προκριματικά του Champions League. Παρόλα αυτά ο κόσμος του δικέφαλου δεν έχει ανταποκριθεί, καθώς έχουν πωληθεί μέχρι στιγμής μόλις 8 εισιτήρια.

Πράγμα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της ομάδας, αφού όλοι έχουμε συνηθίσει την Τούμπα γεμάτη, βέβαια τα πρώτα δείγματα είχαν ξεκινήσει από την αρχή της φετινής χρονιάς, ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει απομακρυνθεί από το γήπεδο, οι λόγοι αρκετοί… οι ασπρόμαυροι φέτος δεν παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο, η αποπομπή του Πάμπλο Γκαρσία ήταν και αυτός ένας λόγος που ο λαός του δικέφαλου απομακρύνθηκε από την Τούμπα. Επίσης και ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπαιξε τον ρόλο του.

Οι εποχές που η Τούμπα γέμιζε ακόμα και με τον Λεβαδειακό φαίνεται πως έχουν περάσει, ο κόσμος έχει πλέον απηυδήσει και εδώ ίσως να ταιριάζει η έκφραση»περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα θα κλαις» , πλέον στον ΠΑΟΚ εκτός από την πρωτιά στα Play Off έχουν να κερδίσουν ακόμα ένα στοίχημα… την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!